Καβρουδάκης και Λουπασάκης έδωσαν την πρόκριση στο τέλος

Τιτάν Ηφαιστος | 17 Σεπτεμβρίου 2023, 18:30

Στο φινάλε κρίθηκε η πρόκριση του Ηφαίστου στο Νιο Χωριό.

Oinolatris

Η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη επικράτησε 2-1 του Τιτάνα, κι ενώ όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ηφαιστος στους “16” θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι των Χανίων Κ19 με τον Ποσειδώνα που θα αναμετρηθούν σε λίγες ημέρες.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 25′ για τον Ηφαιστο με το δοκάρι του Σχοινά, για να έρθουν τελικά τα τρία γκολ στο φινάλε.

Ο Καβρουδάκης στο 80′ έδωσε σκορ στον Ηφαιστο με κοντινό πλασέ μετά τη σέντρα του Λουπασάκη για να διπλασιάσει τα γκολ ο Μανώλης Λουπασάκης στο 82′ μετά από σουτ του Σγουράκη και απόκρουση του Μίκλοβα.

Το μόνο που κατάφερε ο Τιτάν ήταν να πετύχει το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις με ατομική ενέργεια και σουτ του Γιάννη Ματζοράκη.

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους πλέον για τη Β’ κατηγορία όπου θα βρεθούν και φέτος αντιμέτωπες.

Διαιτητής: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Νταμαδάκης – Μπαταγκιώνη

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Μίκλοβα, Σπαθαράκης Π., Τζομπανάκης Π. (80′ Τζομπανάκης Π.Π.), Ματζοράκης Ι., Κοκκινάκης Ι., Καραβοκύρης (80′ Ματζοράκης Αγ.), Μανουσάκης Ι. (70′ λ.τρ. Μπαντής), Φραγγεδάκης, Ματζοράκης Αρτ. (80′ Ευθυμάκης), Καπλάνης, Γιανναράκης (80′ Μιχελαράκης)

Ηφαιστος (Γιάννης Χαζηράκης): Μελισσινός, Καβρουδάκης, Λαλαΐτης, Μαθιουδάκης, Νταουντάκης Κυρ., Λαβράνος, Περράκης (46′ Σπανουδάκης), Σγουράκης (87′ Σκεπασιανός), Γαρυφαλής (69′ Πόγκας), Σχοινάς (87′ Ποταμίτης), Λουπασάκης

Estrella

Rabona ad