Καβακάς: Θα παλεύουμε όσο υπάρχουν ελπίδες

ΟΦΙ | 5 Μάι 2021, 7:20

Για το πόσο δύσκολα έγιναν τα πράγματα μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα ο Τίμος Καβακάς.

Ο προπονητής του ΟΦΙ τόνισε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες η ομάδα του θα παλεύει με σθένος όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς προσπάθησαν πάρα πολύ σήμερα, έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Στάθηκαν πολύ άτυχοι ειδικά στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρουμε και προσπαθούσαμε γενικά να διαχειριστούμε όλες τις συνθήκες του αγώνα, τον αέρα, την ζέστη και τον αντίπαλο. Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την καθολική υπεροχή και κυριαρχία, χάσαμε 6-7 καλές ευκαιρίες, πιέσαμε τον αντίπαλο στο δικό του μισό. Οι παίκτες έδειξαν θέληση, έβγαλαν πολύ ένταση στο παιχνίδι τους ειδικά στο τέλος σταθήκανε όπως είπα πολύ άτυχοι, με το δοκάρι και τις κλασικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Δυστυχώς παρά την μεγάλη προσπάθεια μας δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, έτσι όπως διαμορφώθηκαν και τα άλλα παιχνίδι και η νίκη Δόξας Δράμας, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Έχουμε όμως μαθητικές ελπίδες και όσα αυτές θα υπάρχουν εμείς θα παλεύουμε με σθένος. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε, ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει»

Για τη βελτίωση στο κομμάτι της άμυνας που φαίνεται από τα τρία σερί παιχνίδι χωρίς να δεχτεί γκολ ο ΟΦΙ: «Σίγουρα έχουμε κάποια βελτίωση σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού και ιδιαίτερα στο αμυντικό σκέλος, όμως αυτό που μετράει σε αυτή την διαδικασία είναι το αποτέλεσμα. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία εδώ που βρισκόμαστε, το ότι βελτιώνουμε πολλά στοιχεία και ότι γινόμαστε καλύτεροι σε πολλά αυτά. Εάν δεν παίρνεις το αποτέλεσμα, δυστυχώς αυτά δεν εξαργυρώνονται σε ουσία. Εμείς όμως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να δημιουργούμε κάτι που σαφώς αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας. Τα παιδιά προσπαθούν, δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και όλοι μαζί κάνουμε συλλογικά την προσπάθεια ώστε να δημιουργηθεί μια χημεία. Έχει γίνει αυτό σε καλό επίπεδο καθώς κάνουμε μικρές αλλαγές στην σύνθεση μας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλων στην Λάρισα το Σάββατο και εστιάζουμε την προσοχή μας σε αυτό».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad