Καβακάς: Δεν ήμασταν καλοί

Χανιά | 5 Μαρτίου 2016, 23:55

Πικρό είναι το ποτήρι της ήττας για τον Τίμο Καβακά, που παρουσιάστηκε πολύ στενοχωρημένος στιςς δηλώσεις του μετά τη νίκη του Κισσαμικού μέσα στο γήπεδο του Μενιδίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε:

«Ο,τι είχαμε πετύχει μέχρι τώρα, με τη δεύτερη διαδοχική ήττα μέσα στην έδρα μας, μας επαναφέρει στην αρχική μας θέση και πρέπει τώρα να προσπαθήσουμε πάλι για να επιστρέψουμε σε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι δεν μας άξιζε η ήττα σήμερα, αλλά όταν χάνεις από ένα φάουλ -που έχω τις αμφιβολίες μου αν ήταν- και η αντίπαλη ομάδα δεν έχει κάνει κάτι άλλο στο ματς νιώθεις πικραμένος.

Υπάρχει ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, υπάρχει ένα γκολ που ακυρώθηκε το οποίο δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ από τη θέση που ήμουν, όμως μου είπαν πως είναι πεντακάθαρο. Δεν αποτελούν δικαιολογία αυτά και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, με πρώτο εμένα πως δεν έχει τελειώσει τίποτε στο πρωτάθλημα. Δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο για να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Νομίζω πως δεν ήμασταν καλοί, αλλά μας κυνηγά και μια κακοτυχία τις τελευταίες αγωνιστικές.

Προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση, αν και αυτό δεν απαλύνει την πίκρα που νιώθει ο κόσμος για την δεύτερη εντός έδρας ήττα. Θεωρώ πως όποιος δουλεύει, κάποια στιγμή δικαιώνεται. Αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι να πάρουμε το καλύτερο από το δύσκολο εκτός έδρας ματς που έχουμε την ερχόμενη αγωνιστική με τον Αγροτικό Αστέρα».

Πηγή δηλώσεων: flnews.gr

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards