Κατζουράκη: «Μαμά είμαι καλά» – Ηταν μέσα στο μοιραίο τρένο

Σπορ 1 Μαρτίου 2023, 13:28

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν στη μοιραία αμαξοστοιχία όπου έχασαν τη ζωή τους 38 άτομα. Ευτυχώς, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια σκοποβολής διασώθηκε...

KTEO Κρήτης

Μια απίστευτη εμπειρία που θα θυμάται σε όλη της της ζωή έζησε η Εμμανουέλα Κατζουράκη, αφού ήταν επιβάτιδα της αμαξοστοιχίας από τη Λάρισα στη Θεσσαλονίκη όπου συνέβη το γνωστό τραγικό συμβάν με τη σύγκρουση των τραίνων.

Η Κατζουράκη, προφανώς επειδή ίσως δεν ήταν ανάμεσα στα πρώτα βαγόνια, διασώθηκε…

Για το θέμα αυτό, που είναι τραγικό αν μη τι άλλο, η μητέρα της Κατζουράκη, Ιωάννα Κατζουράκη, έχει παραχωρήσει δηλώσεις στην ιστοσελίδα neakriti.gr, λέγοντας τα εξής: «Η Εμμανουέλα είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Μόλις βγήκε από το τρένο με κάλεσε. Δεν ξέρω σε ποιο βαγόνι ταξίδευε, ούτε την έχω ρωτήσει, με ενδιέφερε μόνο να μάθω ότι είναι καλά το παιδί, τίποτα άλλο. Αρκέστηκα σ’ αυτά που μου είπε».

«Μαμά, είμαι καλά, έχω βγει από το τραίνο, είμαι σε ένα χωράφι, το τραίνο είχε ένα ατύχημα, κάτι χτύπησε και είμαι καλά» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατζουράκη στην μητέρα της, μετά από το τραγικό δυστύχημα.. «Την παρέλαβε πούλμαν και τη μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό. Και είναι σοκαριστικό που το δικό μου το παιδί είναι καλά. Ούτε λεπτομέρειες ρώτησα, ούτε σε ποιο βαγόνι είναι… Αλλά σήμερα τόσες οικογένειες θρηνούν. Οπότε τι να πω… Ενα ευχαριστώ στην Παναγία, ένα ευχαριστώ στο Θεό που μου το χει καλά», κατέληξε στις δηλώσεις της η κα Κατζουράκη.

manolikakis

Rabona ad