Κατσούλης: Βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Σεπτεμβρίου 2016, 19:10

24 ώρες μετά την νίκη επί του Ιάλυσου, ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Γιάννης Κατσούλης έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα, ανέφερε τους στόχους της φετινής προσπάθειας και πορείας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κατσούλη στον athleticradio:

Για την νίκη επί του Ιάλυσου

«Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο για την νίκη αλλά και για τα υπέροχα λόγια που ακούσαμε από τον αντίπαλο προπονητή, κ. Σαββένα, για το ήθος της ομάδας μας. Νικήσαμε και το άγχος της πρεμιέρας.Πήγαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και βάλαμε τις βάσεις νίκης. Δεν μας πτόησε το χαμένο πέναλτι. Είχαμε διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σωστή διαχείριση του ματς. Η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα καίτοι άπειρη. Η εικόνα στις κερκίδες μου θύμισε… πλοίο, όπου… ταξιδεύεις και διασκεδάζεις».

Για τον φετινό στόχο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

«Είμαστε μία ομάδα με πολύ μικρή ιστορία, μόλις έξι χρόνων, και κάθε χρόνο προσπαθούεμ να «χτίσουμε» κάτι καλό. Σε κάθε ματς γράφουμε ιστορία. Μετά την περυσινή μας επιτυχία έχουμε ως κίνητρο να είμαστε σωστοί στην καθημερινότητά μας. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να βλέπουμε το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση και να διδάσκουμε πολιτισμό. Στα ματς μας έρχονται συνεχώς νέοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, χωρίς αντιπαλότητες. Η ομάδα μας από την μέρα που ιδρύθηκε έχει την δική της κουλτούρα και δίνει το καλό παράδειγμα. Στόχος μας σε κάθε ματς είναι η νίκη αλλά κυρίως να έχουμε καλή συμπεριφορά και εικόνα. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Πάμε βήμα βήμα».

Για το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών για την ομάδα του

«Είναι σημαντικό που στα πρώτα τέσσερα ματς παίζουμε τα τρία ματς στην έδρα μας και έχουμε και ένα ρεπό. Θα αποφύγουμε από νωρίς τις μετακινήσεις ενώ μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Για τις μεταγραφές του καλοκαιριού

«Η ομάδα μας διατήρησε ένα βασικό κορμό και ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε. Ειδικά η προσθήκη του Καρβουνιάρη στο τέλος ήταν σημαντική και πλέον είμαστε κομπλέ. Όλα πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος».

Για τον Βασίλη Γωνιωτάκη

«Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα μας. Είναι ο άμεσος συνεργάτης μου στον πάγκο και όποτε χρειαστεί θα παίζει. Είναι δίπλα μου και πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

«Το πιο σημαντικό πρόβλημα για τις ομάδες της Κρήτης είναι οι μετακινήσεις. Ο Εργοτέλης είναι το φαβορί και έχει φτιάξει μία ομάδα για την άνοδο. Ο Ερμής θα έχει και φέτος μία καλή εικόνα ενώ ο ΠΟΑ έχει κρατήσει την ίδια ομάδα που παίξαμε στα μπαράζ πέρυσι. Οι Αθηναϊκές ομάδες είναι πολύ καλές όπως και ο Πανθηραϊκός αλλά και ο Ιάλυσος. Θα υπάρχει ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά αν και πέφτει μόνο μία ομάδα φέτος. Αυτό θα βοηθήσει τις ομάδες να προάγουν τον πολιτισμό χωρίς αντιπαλότητες».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad