Κατσούλης: Τραγικό αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 15 Νοεμβρίου 2016, 14:14

Την άποψη του για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατέθεσε στο athlitiko.gr, ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Γιάννης Κατσούλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρόλο που, εν μέρει, η διακοπή βολεύει την ομάδα του (λόγω επιστροφής τραυματιών) ο Γιάννης Κατσούλης δε μάσησε τα λόγια του, εκφράζοντας με λίγες λέξεις την τραγικότητα από την οποία διέπεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η δήλωση Κατσούλη στο athlitiko.gr:

Όλα αυτά που συμβαινουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μας προβληματίζουν έντονα. Υπάρχει μια ανισορροπία και μία ρευστή κατάσταση. Όλα αυτά είναι λογικό να μας στενοχωρούν Εμείς είχαμε, ως ομάδα, κάποιους τραυματισμούς που επανέρχονται. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Θεωρώ οτι πλέον είναι κοινωνικό φαινόμενο που αντικατοπτρίζεται και στο ποδόσφαιρο. 

Πόσο άσχημη είναι η διακοπή για τις νησιωτικές ομάδες: Πάρα πολύ άσχημο. Φανταστείτε, επειδή έχουμε κλείσει εισιτήρια για τη Ρόδο (ματς της 12ης αγωνιστικής), αυτό το ταξίδι είναι στον “αέρα”. Υπάρχει μάλιστα, πιθανότητα να χάσουμε τα χρήματα από τα εισιτήρια που πληρώσαμε! Εμείς, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, δεν παίρνουμε επιχορηγήσεις και μπαίνουμε σε διαδικασία να έχουμε έξτρα έξοδα. Οι παράγοντες είναι αυτοί που επιβαρύνονται και τα βάζουν από την τσεπη τους. Σε ένα χώρο που δεν υπάρχει πολιτική βούληση, θα βλέπουμε τέτοια φαινόμενα, δυστυχώς.

Vas Fou

Estrella