Κατσούλης: Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Μαρτίου 2017, 22:44

Όπως ανέφερε νωρίτερα το athlitiko.gr ο Γιάννης Κατσούλης στο "αντίο" του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Σίγουρα, η διαδρομή μας είχε αδυναμίες, λάθη, αλλά και δυσκολίες, όπου συνήθως το δοκάρι ήταν δοκάρι και έξω… αλλά και αποφάσεις τρίτων που κρίνουν παιχνίδια απέναντι στην ομάδα μας. Ευχή μου να εξελιχθούμε μέσα από τα λάθη μας, το δοκάρι να βρει δίχτυα… και οι αποφάσεις τρίτων να έχουν δικαιοσύνη» ανέφερε μεταξύ άλλων σε γραπτή του δήλωση ο έμπειρος προπονητής.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους φιλάθλους μας, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την διοίκηση, για όλο αυτό το εξαιρετικό ταξίδι που διανύσαμε. Είχε μία διαδρομή με ήθος και αλληλοεκτίμηση.

Ένα πρωτάθλημα, μία άνοδος και μία σπουδαία μεταβατική περίοδο, όπου η ομάδα προσπαθεί να εξελιχθεί και να μεγαλώσει.

Είμαι τυχερός και υπερήφανος που συνεργάστηκα με αυτούς τους ανθρώπους (διοίκηση), οι οποίοι ξεχωρίζουν κοινωνικά, αλλά είναι και σπάνιοι στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου με τη συμπεριφορά τους.

Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει γιατί έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές και ηθικούς ανθρώπους που την οδηγούν.

Σίγουρα, η διαδρομή μας είχε αδυναμίες, λάθη, αλλά και δυσκολίες, όπου συνήθως το δοκάρι ήταν δοκάρι και έξω… αλλά και αποφάσεις τρίτων που κρίνουν παιχνίδια απέναντι στην ομάδα μας.

Ευχή μου να εξελιχθούμε μέσα από τα λάθη μας, το δοκάρι να βρει δίχτυα… και οι αποφάσεις τρίτων να έχουν δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση,

Κατσούλης Γιάννης»

 

Mikel Chania Delivery