Κατσούλης: Εχω παίκτες ικανούς που θα μου βάλουν… δύσκολα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 4 Σεπ 2016, 22:14

Την ικανοποίηση για την εμφάνιση και της νίκη της ομάδας του στο φιλικό επί του ΑΟΧ τόνισε ο Γιάννης Κατσούλης. Ο τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μίλησε επίσης για το ματς της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής που είναι απέναντι στον Ιάλυσο Ρόδου την άλλη Κυραιακή 11 του μήνα. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο φιλικά μέσα στο τριήμερο. Θεωρώ ότι τα διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά και είχαμε καλή εικόνα. Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν ξεκινήσουμε και αν γίνει κάτι διαφορετικό θα στεναχωρηθούμε, γιατί όλα τα παιδιά είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτό που παίρνω από το τριήμερο είναι ότι όλα τα παιδιά μου έδειξαν ότι είναι ικανοί και θα μου βάλουν… δύσκολα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτό που έχουμε σχεδιάσει θα το υλοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό».

Για τον στόχο του ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική: «Βασικός στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει την εμπειρία της κατηγορίας. Να δούμε και να γνωρίσουμε τους ανθρώπους των άλλων ομάδων, για εμάς είναι μία γνωριμία, μία εμπειρία στην κατηγορία, είμαστε μία νέα προσπάθεια. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο βαθμό. Ο στόχος είναι να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και όσο ψηλά βάλουμε τον πήχη τόσο καλύτερο, γιατί τα παιδιά έχουν ικανότητα και αξία και σιγά-σιγά μέσα στη χρονιά θα… χτίσουμε και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι μαζί».

Για το αν γνωρίζει τον Ιάλυσο ως ομάδα: «Εχουμε κάνει φυσικά σκάουτινγκ, όπως έχει κάνει και ο Ιάλυσος για το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα ξεκινήσουμε την Κυριακή. Κρατάω ένα μικρό ερωτηματικό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, αυτό που έχουν δείξει τα παιδιά είναι μεγάλη διάθεση κι ενθουσιασμό. Είμαστε καλά. Σίγουρα ο Ιάλυσος είναι μία ομάδα που σε σχέση με πέρσι έχει κάνει πολλές αλλαγές, με νέα παιδιά, όμως είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχει εμπειρία και συνδυάζει εμπειρία και νεαρό ηλικίας. Θα το δούμε πιο κοντά και θα το αναλύσουμε μέσα στην εβδομάδα και αισιοδοξούμε ότι θα κάνουμε μια καλή αρχή».

Για το αν υπάρχει άγχος για την πρεμιέρα εκ μέρους των παικτών του: «Το άγχος μας είναι να ξεκινήσουμε, δεν υπάρχει άλλο άγχος για μας. Θέλω να ευχηθώ στα Χανιά, γιατί όλοι εμείς μεγαλώσαμε μέσα από αυτή την ομάδα, να βρει τον δρόμο της. Είναι πολύ καλή ομάδα σε ιστορία και δεν της αρμόζει αυτό που συμβαίνει. Έχουν κάνει μία πολύ ωραία προσπάθεια ο κ. Δρακόπουλος και όλοι όσοι προσπαθούν να υλοποιήσουν αυτή την προσπάθεια».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad