Κατσούλης: Αγωνιστικοί και εξωαγωνιστικοί παράγοντες οδήγησαν στην ήττα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 10 Οκτωβρίου 2016, 15:08

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Γιάννης Κατσούλης έκανε δηλώσεις στο athlitiko.gr, όπου επί της ουσίας τόνισε ότι για την ήττα στο Μοασχάτο φταίνει τα αγωνιστικά λάθη που έκανε η ομάδα του αλλά και η διιατησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κατσούλη στο athlitiko.gr:

Σίγουρα επιδιώκουμε να αποκτήσουμε ταυτότητα και προσωπικότητα. Σίγουρα θα δούμε στην πορεία πράγματα που δεν θα μας αρέσουν. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε χαρακτήρα και να μην αλλοιωθούμε. Σε σκέψη και φιλοσοφία. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατι υποστηρίζουμε παιδιά του Νομού μας. Σίγουρα υπήρξαν διάφορες παράμετροι για να προκύψει το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Εθνικό. Το αγωνιστικό που αφορά εμάς και άλλοι παράγοντες που δεν εξαρτιόταν απο μάς. Στο πρώτο γκολ φταίγαμε εμείς. Από δικά μας λάθη προέκυψε. Στη συνέχεια, βάλαμε ένα πεντακάθαρο γκολ αλλά δε μέτρησε. Μας επηρέασε στην ψυχολογία μας. Αδικηθήκαμε θεωρώ από την απόφαση του διαιτητή. Στο δεύτερο γκολ πάλι ήμασταν ώριμοι να διαχειριστούμε την κατάσταση. Στη συνέχεια, κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε και μας στενοχωρεί ο τρόπος που χάσαμε.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: Εμείς συνεχίζουμε το έργο μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας. Να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε.

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη: Το ματς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη θα το κυνηγήσουμε. Είναι δύσκολο ματς για εμάς. Μετά τα τελευταία ματς θέλουμε τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Vas Fou

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad