Κατσικοκέρης στο athlitiko: Σπίτι μου η Κρήτη

Γ' Εθνική 14 Απρ 2021, 22:17

Ο Νίκος Κατσικοκέρης ήταν ο πρωταγωνιστής για τον Γιούχτα στη νίκη επί του ΣΥΝΚΑ. Ο έμπειρος επιθετικός μιλά στο αthlitiko και αναφέρεται μεταξύ άλλων στην έως τώρα πορεία του στο ποδόσφαιρο...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το κομμάτι που ξεχωρίζει από τις δηλώσεις του Κατσικοκέρη, δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι χαρακτηρίζει την Κρήτη ως σπίτι του, βάσει της πορείας αλλά και της στήριξης που έχει πάρει απ’ το νησί, αγωνιζόμενος με επιτυχία σε αρκετές ομάδες. Σίγουρα, ξεχωριστό κεφάλαιο γι’ αυτόν είναι το πέρασμα του από τον Πλατανιά όπου ουσιαστικά εκεί αναδείχτηκε το ταλέντο του και στη συνέχεια από τον Εργοτέλη όπου είχε την ευκαιρία να περάσει με μεγάλη επιτυχία, αγωνιζόμενος στην Σούπερ Λιγκ. Σε επίπεδο Κρήτης έχει αγωνιστεί βέβαια ακόμα στις ομάδες του ΟΦΙ, της Επισκοπής, του Ερμή Ζωνιανών και πλέον και του Γιούχτα.

«Εχω ακόμη να δώσω πολλά στο ποδόσφαιρο και εννοείται πως ό,τι κάνω είναι επιλογή μου και είμαι πάντα ευχαριστημένος», τονίζει ο 32χρονος επιθετικός…

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα λέει…

Για τη νίκη απέναντι στο ΣΥΝΚΑ: «Hταν μια σημαντική νίκη για εμάς σε μια δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε λόγω της αποχής μας. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια».

Για το πώς είδε το ΣΥΝΚΑ: «Εμείς, σαν Γιούχτας κοιτάξαμε την ομάδα του ΣΥΝΚΑ όπως όλες τις ομάδες. Ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο που δίκαια βρισκόταν εκεί βάσει αγωνιστικής εικόνας που είχε στην αρχή, όμως μετά την αποχή κατά την άποψη μου όλες οι ομάδες έχουν αλλάξει πρόσωπο».

Για την επιστροφή των ομάδων μετά από τόσους μήνες αποχής: «Η επιστροφή για μας ήταν σημαντική και συνάμα ευχάριστη, διότι επιστρέψαμε σ’ αυτό που αγαπάμε, τα συναισθήματα πολλά και ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και να σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Γιούχτα και τους στόχους που θέτει: «Η πορεία της ομάδας θα φτιαχτεί μέσα από τα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Δεν βάζουμε ταμπέλα σε τίποτα. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα σε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τη νεοφώτιστη Νεάπολη: «Δύσκολο το παιχνίδι με τη Νεάπολη… Μπορεί να είναι νεοφώτιστη αλλά είναι μια υπολογίσιμη ομάδα. Και στο πρώτο της ματς μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο κατάφερε να πάρει βαθμό και σίγουρα βλέπουν τη συνέχεια διαφορετικά».

Για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα και αν νιώθει ευχαριστημένος με την καριέρα που έχει χαράξει: «Νομίζω πως δεν είναι ώρα ακόμα να σχολιάσω την πορεία μου, προτιμώ να μιλάνε οι άλλοι για ‘μένα. Εχω ακόμη να δώσω πολλά στο ποδόσφαιρο και εννοείται πως ό,τι κάνω είναι επιλογή μου και είμαι πάντα ευχαριστημένος».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του νησιού και μάλιστα με τεράστια επιτυχία: «Εχω βρεθεί σε όλους τους νόμους του νησιού και έχω “υπηρετήσει” όλες τις μεγάλες ομάδες. Αγαπώ την Κρήτη, εδώ άλλωστε γνώρισα και παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και έχω μια όμορφη οικογένεια, με έναν γιο. Πλέον το σπίτι μου είναι εδώ και ευχαριστώ όλους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί»!

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad