Καθημερινά διπλές – Αλλο ένα 10ήμερο στα Χανιά

Πλατανιάς | 5 Ιουλίου 2017, 11:20

Με διπλές προπονήσεις καθημερινά συνεχίζεται η προετοιμασία στον Πλατανιά, που σε αυτό το στάδιο της περιόδου πραγματοποιείται ως γνωστόν στα Χανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ποδοσφαιριστές για το επόμενο δεκαήμερο θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο Μάλεμε για προπονήσεις, οπότε και θα αναχωρήσουν για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, διότι αυτό είναι και το ενδιαφέρον ζήτημα, ή το θέμα που αφορά άπαντες, είναι πως είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν δώσει -ως πρώτη- μια καλή εντύπωση, δείχνοντας ότι είναι αρκετά ποιοτικοί. Παρόλα αυτά οι προσθήκες αναμένεται να γίνουν περισσότερες σε λίγες μέρες, όταν άλλωστε θα πρέπει να αναμένονται τουλάχιστον πέντε ακόμα μεταγραφές.

Από κει και πέρα, ο Ενσικουλού απουσιάζει από το Μάλεμε και βρίσκεται απ’ ό,τι φαίνεται στη Γαλλία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη πια διαμονή. Ούτως ή άλλως, είναι η μοναδική μεταγραφή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, εκτός φυσικά από τον Μπούντνικ που είναι θέμα ωρών πλέον να επιβεβαιωθεί και επίσημα η ένταξή του για τα δύο επόμενα χρόνια στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. 

Estrella