«Κάθε προηγούμενο» ξεπερνά η πώληση των διαρκείας

Πλατανιάς | 20 Ιουλίου 2016, 17:48

«Κάθε προηγούμενο» τονίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πλατανιάς, ότι έχει ξεπεράσει η πώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης τονίζεται ότι η αυξημένη ζήτηση ανάγκασε τους υπευθύνους να δώσουν μια μικρή παράταση για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες. Όμως αυτή, που αφορά τους παλιούς κατόχους, θα διαρκέσει αυστηρά, μέχρι την Παρασκευή, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι μέχρι την Τρίτη 26/7 δεν θα εκδίδονται κάρτες.

«Κάθε προηγούμενο» τονίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πλατανιάς ότι έχει ξεπεράσει η πώληση των καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η χανιώτικη ομάδα ευχαριστεί για το λόγο αυτό θερμά τον κόσμο, κάνοντας γνωστό ότι η διάθεση των διαρκείας για τους νέους κατόχους θα ξεκινήσει την άλλη Τετάρτη 27 του μήνα.

Επίσης, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς σημειώνεται ότι παλιοί κάτοχοι θα μπορούν να ανανεώνουν τις κάρτες τους μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, κατά την τρέχουσα βδομάδα θα γινόταν καταγραφή των καρτών διαρκείας, αλλά η αυξημένη ζήτηση ανάγκασε τους υπευθύνους της ΠΑΕ να δώσουν μια μικρή παράταση για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες. Όμως αυτή, που αφορά τους παλιούς κατόχους, θα διαρκέσει αυστηρά, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ παράλληλα σημειώνεται ότι μέχρι την Τρίτη 26/7 δεν θα εκδίδονται κάρτες.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στο πλαίσιο αυτό, θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και την συμπαράστασή σας και παράλληλα να εξυπηρετήσει τους περσινούς κατόχους που δεν πρόλαβαν -εξαιτίας της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης των τελευταίων ημερών- να ανανεώσουν τις κάρτες τους, τούς δίνει τη δυνατότητα να το πράξουν μέχρι και την Παρασκευή 22/7/16.

Τα γραφεία έκδοσης καρτών διαρκείας θα παραμείνουν κλειστά από το Σάββατο 23/7/16 μέχρι και την Τρίτη 26/7.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους νέους κατόχους θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27/7/16.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στη Θύρα 3, στη ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ. Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ. Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ. Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ, για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ κτλ.

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β) και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ. ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται σε 600 ευρώ. Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Για παλιούς κατόχους διαρκείας: Οι φίλαθλοι του ΠΛΑΤΑΝΙΑ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της σεζόν 2015-2016.

Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να

προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σε έντυπη επίσημη μορφή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χανιά: Official Store Χανίων – Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή 10.00- 13.00, Τετάρτη & Παρασκευή 18.00-20.00

Πλατανιάς:Official Store Πλατανιά Χανίων.

Ωράριο λειτουργίας: Kαθημερινά 9.00 – 14.30 και 17.00 – 22.30». 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad