Πέτρος Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία και Ορμπελίν Πινέδα οι σκόρερ της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια μετατρέποντας ουσιαστικά τον επαναληπτικό αγώνα σε τυπική διαδικασία.
Ο Πανσερραϊκός προέβαλε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο, πιέζοντας ψηλά την ΑΕΚ, αλλά στην επανάληψη δεν άντεξε σε αυτόν τον ρυθμό.
Τα τρία τέρματα της αναμέτρησης:
55′ 1-0. Πολύ καλό σουτ του Πινέδα απο το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπεσε στη δεξιά του γωνία και έβγαλε ο Γιαννίκογλου, με τον Μάνταλο να έρχεται από πίσω και με κοντινό σουτ να ανοίγει το σκορ.
67′ 2-0. Παράλληλη μπαλιά του Αραούχο, δεν απομάκρυναν σωστά οι αμυνόμενοι του Πανσερραϊκού, ο Χατζισαφί ψύχραιμα απο το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος πλάσαρε από κοντά εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ΑΕΚ.
89′ 3-0. Ο Άμραμπατ έδωσε στον χώρο για τον Γκαρσία, αυτός πάσαρε στον (κορυφαίο της αναμέτρησης Ορμπελίν Πινέδα και το πλασέ του Μεξικανού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
ΑVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια (68′ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Φράνσον (61′ Άμραμπατ), Φερνάντες (62′ Γιόνσον), Τσούμπερ (62′ Αραούχο), Πινέδα, Μάνταλος, Φαν Βέερτ (56′ λ.τρ. Γκαρσία).
Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (61′ Λυμπεράκης), Κολομπίνο (66′ Ανάκογλου), Θυμιάνης, Μούργος, Στίνα, Κανίς (61′ Σοφιανός), Κατσαντώνης (66′ Μπαΐροβιτς).
