Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο η Σπάθα

Σπάθα Πανακρωτηριακός | 12 Μαρτίου 2022, 18:17

Η Σπάθα πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο του Πανακρωτηριακού (4-0) και πλέον πάει στον ημιτελικό με τον Απόλλωνα για να παίξει τον μοναδικό της στόχο μέσα στη χρονιά.

Oinolatris

Το ματς στο γήπεδο του Κολυμπαρίου κρίθηκε με ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο και ακόμα τρία που ακολούθησαν στο δεύτερο, στο τελευταίο ημίωρο. Η Σπάθα διατηρείται έτσι στη 2η θέση με 43 βαθμούς, όσους έχει και ο Μινώταυρος. Στην 5η παραμένει ο Πανακρωτηριακός που ισοβαθμεί με τον Ικαρο.

Στη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν. Από ενέργεια και σέντρα του Σκουλά, ο Πατελάκης βρέθηκε στην περιοχή και τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα οι δύο ομάδες. Στο δεύτερο 45λεπτο η Σπάθα είχε τον έλεγχο και έφτασε στο 2-0 στο 63′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κένγκα. Μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά στη συνέχεια σκόραρε ακόμα δύο φορές και καθάρισε οριστικά το ματς.

Στο 71′ ο Πατελάκης βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ακολούθησε το 4-0 λίγα λεπτά μετά στο 75′. Ο Κένγκα ανατράπηκε στην περιοχή και ο Βασιλομιχελάκης από τα 11 βήματα ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Κανελάκης – Παναγόπουλος

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Μυφτάρι (72′ Βλαχάκης), Ροδοκανάκης, Ψαράκης, Τζαγκαράκης (80′ Τσεκρέζι), Νάξι, Περαθωράκης (72′ Ντακάκης), Σκουλάς, Βασιλομιχελάκης, Κένγκα, Κουρινός (65′ Λαζάρ), Πατελάκης (80′ Αλλκούρτι)

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Χατζηδάκης, Καπούλας, Πέτικας, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Παπαδάκης (65′ Περράκης), Ξανθουδάκης (80′ Σηφάκης), Σαριδάκης (60′ Γκιούλα), Ν. Ανδρεαδάκης (80′ Παπαδεράκης), Δουλάς (80′ Κουκουράκης), Κοπανάκης

Estrella

Rabona ad