Καταθέτει υπόμνημα για τα πρόστιμα

Χανιά | 29 Ιουνίου 2017, 20:11

Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ εκδικάστηκε την Πέμπτη μία ακόμα υπόθεση που αφορά τον Α.Ο. Χανιά και ειδικότερα αυτή έχει να κάνει με τις διώξεις που ασκήθηκαν στην ΠΑΕ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κων/νο Σιμιτζόγλου, για τα ληξιπρόθεσμα πρόστιμα.

Οπως τονίζεται από τον Α.Ο. Χανιά, η ομάδα έλαβε διορία έως την άλλη Παρασκευή έτσι ώστε να καταθέσει υπόμνημα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ειδικότερα, το ποσό που έχει υποχρεωθεί να πληρώσει η ΠΑΕ θα συμψηφιστεί από τα έσοδα που έχουν προκύψει από πέρσι και φέτος στο Κύπελλο κι έτσι το ζήτημα θα τακτοποιηθεί.

Τώρα, υπάρχουν επίσης και οφειλόμενα 8.000 ευρώ που αφορούν τον Ηρ. Νύκταρη, τα οποία ο Α.Ο. Χανιά προσπαθεί να διώξει από πάνω της, όπου και επίσης εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πετύχει το στόχο της.

Από εκεί και πέρα, το βλέμμα για τον ΑΟΧ είναι στραμμένο στην εκδίκαση της έφεσης σχετικά με τον υποβιβασμό της ομάδας, αναμένοντας αυτή τη στιγμή να οριστεί δικάσιμος. Η εκτίμηση που γίνεται γι’ αυτό το θέμα στον ΑΟΧ είναι ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί μέσα στο προσεχές δεκαήμερο. 

Estrella
/psiloritischania