Κατάθεση βιογραφικών για τη θέση του Ενωσιακού προπονητή

Μικτές Ομάδες | 25 Αυγούστου 2016, 15:28

Μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση του προπονητή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ, που θα έχουν και τα απαιτούμενα προσόντα που αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, θα πρέπει να καταθέτουν τις αιτήσεις τους.

Τη θέση κατείχε μέχρι πρότινος ο Νίκος Βοζινάκης, με τον οποίο η Μικτή ομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του 32ου Κυπέλλου “Μάχη της Κρήτης” στην Παλαιόχωρα.

Η ανακοίνωση για τη θέση του Ενωσιακού προπονητή:

Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων ανακοίνωσε ότι κάθε ενδιαφερόμενος για τη θέση του Ενωσιακού προπονητή, που θα έχει τα απαιτούμενα προσόντα, θα μπορεί να καταθέτει την αίτησή του μέχρι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, προκειμένου να καλύψει την θέση του Ενωσιακού προπονητή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 -2017, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα που αναφέρονται κάτωθι να τα καταθέσει στην γραμματεία της Ενώσεως, έως και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 13.00.

1. Αίτηση ενδιαφερομένου.
2. Πτυχίο Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο ή πιστοποιητικό διπλώματος UEFA B’ τουλάχιστον [άρθρο 5 του Κανονισμού Προπονητών].
3. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας
4. Τίτλος Σπουδών [Αντίγραφο διπλώματος].
5. Βιογραφικό Σημείωμα
6. Δύο [2] πρόσφατες φωτογραφίες.

Με τη σημείωση ότι, όποιος τελικά επιλεγεί για τη θέση του Ενωσιακού, θα έχει την υποχρέωση να προσκομίσει άμεσα, πρωτότυπο ποινικό μητρώο.

 

karta antonis garden

Rabona ad