Κατάθεση για την υπόθεση του Καραϊσκάκη απ’ όλα τα άτομα της αποστολής!

Πλατανιάς | 2 Μαΐου 2017, 12:29

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη φέρνει στο φως η ιστοσελίδα των "Χανιώτικων Νέων", καθώς σε ρεπορτάζ σημειώνεται ότι όλα τα άτομα που είχαν συνθέσει την αποστολή για τον Πλατανιά στο ματς με τον Ολυμπιακό καλούνται να προβούν σε καταθέσεις στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό θα συμβεί σήμερα Tρίτη και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη, με το δημοσίευμα μεταξύ άλλων ν’ αναφέρει ότι, «αυτοί που αναμένεται να καταθέσουν για το τι έγινε τελικά στο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά, είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στην έδρα του Ολυμπιακού, συν τα μέλη από το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο προσωπικό».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ στο haniotika-nea.gr είναι το εξής:

Σε καταθέσεις για το τι συνέβη στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την 1η Απριλίου προχωρούν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των “Χανιώτικων Νέων” όλα τα άτομα που είχαν αποτελέσει την αποστολή του Πλατανιά.

Οι καταθέσεις που θα γίνουν όλες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 3 του μήνα. Ειδικότερα, αυτοί που αναμένεται να καταθέσουν για το τι έγινε τελικά στο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά, είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στην έδρα του Ολυμπιακού, συν τα μέλη από το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο προσωπικό.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζίγλου για το τι έγινε στο γήπεδο “Καραϊσκάκη”, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ενώ μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει δηλώσεις ή μαρτυρίες και από άλλους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά (Μπανανά, Καρυπίδης, Μαραγκός, Μανούσος) όπου ο καθένας παρουσιάζει από άλλη σκοπιά τα γεγονότα.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον οι καταθέσεις των μελών που είχαν συνθέσει για τον Πλατανιά την αποστολή σε αυτό το παιχνίδι. 

Estrella
Auto KCS