Καταστροφές στο γραφείο του Λευτ. Αυγενάκη

Σπορ 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:42

Καταστροφές υπήρξαν στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο από αντιεξουσιαστές.

Οπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, γράφτηκαν συνθήματα υπέρ του Δημ. Κουφοντίνα, πετάχτηκαν μπογιές, αναποδογυρίστηκαν γραφεία ενώ καταστράφηκαν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα…

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρει τα εξής γι’ αυτό το πολύ δυσάρεστο γεγονός:

Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ’ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

karta antonis garden