Καταιγιστικός ο Κατσουράνης

Ποσειδών Τσικαλαριών | 5 Ιανουαρίου 2021, 21:21

Ένας (ακόμη) πρωταθλητής Ευρώπης στην παρέα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Ο Κώστας Κατσουράνης συμμετείχε στη διαδικτυακή συζήτηση της Χανιώτικης ομάδας μεταφέροντας τις εμπειρίες του.

Στην παρέα του Ποσειδώνα συμμετείχαν τη Δευτέρα (04/01) και εκπρόσωποι τόσο του ΠΟΑ, όσο και του ΟΦ Αρμένων. Η ενημέρωση της ομάδας των Τσικαλαριών -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- αναφέρει σχετικά:

«Καταιγιστική η παρουσία του κ. Κώστα Κατσουράνη στην διαδικτυακή συζήτηση που είχαμε χθες το βράδυ (4/1). Ο κ. Κατσουράνης απάντησε σε ότι και αν ερωτήθηκε με μεγάλο πάθος και ειλικρίνεια.

Μίλησε για τον Φερνάντο Σάντος, τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Κίκε Φλόρες, βέβαια τον άθλο της Εθνικής Ελλάδος 2004 αλλά και την Μπενφίκα, τον Αϊμάρ, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, έμπλεξε το εγκώμιο του Καραγκούνη και των Ελλήνων παικτών.

Μίλησε για την καριέρα του, πως έφτασε από τα ξερά γήπεδα του τοπικού της Πάτρας στα μεγάλα σαλόνια, πως βελτίωσε τις αδυναμίες του αλλά και έδωσε τροφή για σκέψη στους ποδοσφαιριστές και τον τρόπο που πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο.

Αποκάλυψε τα επαγγελματικά και μελλοντικά πλάνα του πάνω στο χώρο και ανέλυσε τον σωστό κατά την γνώμη του τρόπο οργάνωσης μιας ομάδας. Ενώ δεν έλειψε και η είδηση της βραδιάς για τους παρόντες…

Στην συζήτηση καλεσμένοι μας ήταν ο πρόεδρος του Ο.Φ. Αρμένων Γιώργος Δρουδάκης, ο προπονητής του Ο.Φ.Α. Μιχάλης Τριχάκης, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΟΑ Νίκος Μακράκης όπως και οι προπονητές του ΠΟΑ Βασίλης Κασσαπάκης και Άρης Μαυρογιανάκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα φιλικά σωματεία του Ο.Φ.Α. και του Π.Ο.Α. για την παρουσία τους στην χθεσινή διαδικτυακή συνάντηση μας.

Το ποδόσφαιρο ενώνει και η ομάδα μας με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ανοίγει τους διαύλους επικοινωνίας και να αναπτύσσει την σχέση της για το καλό του αθλητισμού και του τόπου μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Κώστα Κατσουράνη για την αποδοχή της προσκλήσεις μας αλλά και τους φίλους μας κ. Αστέριο Θέμελη και κ. Θέμη Γεωργιάδη για μια ακόμα παρουσία τους όπου και μας τιμάει ιδιαίτερα. Οι δράσεις συνεχίζονται…»

Estrella

Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad