Κάταγμα και θλάσεις στον Πόρο…

Γ' Εθνική 26 Οκτωβρίου 2020, 20:56

Σοβαροί αποδεικνύονται οι τραυματισμοί για τον Πόρο όπως προέκυψαν στο παιχνίδι με τον Αρη Σούδας. Ο πιο σοβαρός αφορά τον Γιώργο Πολυχρονάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται εξάλλου για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αντικαταστάθηκε πιο γρήγορα από κάθε άλλον, στο 22ο λεπτό, στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στην Αλικαρνασσό. Ο ποδοσφαιριστής του Πόρου σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο και μένει να επιβεβαιωθεί αυτή η άσχημη πρόβλεψη μετά τη μαγνητική στην οποία πρόκειται να υποβληθεί.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα χειρότερα, τότε θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον για ένα μήνα εκτός δράσης.

Από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε τον Πολυχρονάκη και τραυματίστηκε επίσης μετά από 12 λεπτά, ο Θανάσης Τσουκαλάς, έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού, όπερ σημαίνει ότι θ’ απουσιάσει για τις επόμενες 15 με 20 μέρες.

Οσον αφορά τον τρίτο τραυματία για την ομάδα του Πόρου, τον Κέβιν Τσακάνι, υπέστη θλάση α’ βαθμού στον προσαγωγό κι έτσι θα απουσιάσει για περίπου μία εβδομάδα.

Αυτό συνεπάγεται ότι στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Αστέρα Ρέθυμνο, ο Πόρος θ’ αναγκαστεί να παίξει χωρίς τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές…

 

 

Estrella