Κάταγμα και… χειρουργείο ο Στόιτσεφ

Πλατανιάς | 24 Οκτωβρίου 2017, 17:49

Επιβεβαιώνεται η "ζημιά" για τον Μίλος Στόιτσεφ ο οποίος αποτελεί το νέο θύμα τραυματισμού στον Πλατανιά. Δυστυχώς, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε φανέρωσε ότι έχει υποστεί κάταγμα σε ένα μικρό κόκκαλο στον αγκώνα, οπότε κρίνεται απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα... 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό συνεπάγεται ότι ο Στόιτσεφ, στο πρώτο μάλιστα παιχνίδι πρωταθλήματος που αγωνίστηκε βασικός, τίθεται εκτός, χωρίς πάντως ακόμη να διευκρινίζεται ο χρόνος απουσίας του. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια νέα ατυχία που “χτυπά” τον Πλατανιά, με το ένα πρόβλημα στην κυριολεξία να διαδέχεται το άλλο. Βλέπετε, πάνω που τραυματίστηκε ο Βάντερσον, τώρα προκύπτει ο τραυματισμός του Στόιτσεφ ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει για το επόμενο διάστημα.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι προπονήσεις συνεχίζονται εν όψει του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ που ακολουθεί την Πέμπτη στο Ηράκλειο. Μάλιστα, την Τρίτη, ο Γιώργος Παράσχος έδωσε έμφαση στην τακτική δουλεύοντας με τους παίκτες του. Οσον αφορά την αποστολή, αυτή αναμένεται να γίνει γνωστή την Τετάρτη μετά το τέλος της προπόνησης, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο τεχνικός του Πλατανιά θα καταφύγει σε αλλαγές στην 11άδα και μάλιστα θα είναι αρκετές.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, στρέφεται πλέον η προσοχή του Πλατανιά. Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα, με τον κ. Παράσχο να δίνει έμφαση στην τακτική.

Ο Στόιτσεφ υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα σε ένα μικρό κόκκαλο στον αγκώνα και είναι απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Estrella