Καταγγέλλει τραμπουκισμούς στη Νίκαια η Ρόδος

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 21 Μαρτίου 2017, 12:05

Σε ένα γήπεδο, που πριν από μερικά χρόνια είχε… δεινοπαθήσει η αποστολή του Κισσαμικού, φαίνεται ότι έζησε παρόμοιες καταστάσεις και η Ρόδος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα “ελάφια”, στα οποία αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές που είχαν πάρει “γεύση” από Νίκαια ως ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, οι Ανδρέας Χατζηλιόντας και Γιάννης Στεφανίδης, σε ανακοίνωσή τους μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής (19/03) κατήγγειλαν τραμπουκισμούς κατά την άφιξη της αποστολής στο γήπεδο της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος έχει αποδείξει εμπράκτως το ήθος της και το επίπεδό της. Σε κανένα ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδό μας αλλά και εκτός έδρας δεν έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται κάθε αγώνα σαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Τα χθεσινά περιστατικά στο γήπεδο της Νίκαιας με τους τραμπουκισμούς κατά την άφιξη της ομάδας μας και υπό την ανοχή της Αστυνομίας, δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο όπως εμείς το αντιλαμβανόμαστε. Ενημερώνουμε τον κόσμο πως παρά το ότι είχαμε ζητήσει και εγγράφως αλλά και προφορικά να παρθούν αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας, δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τέτοια περιστατικά μας δίνουν περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει για να πάμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από εδώ και πέρα θα πάρουμε τα μέτρα μας ώστε κανένας να μην δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα μας».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad