Καταγγέλλει τη διαιτησία του Γρατσάνη ο Αχαρναϊκός

Football League 19 Φεβρουαρίου 2016, 21:18

Εντονες είναι οι διαμαρτυρίες από πλευράς Αχαρναϊκού για τον τρόπο που προέκυψε η ήττα από τον Απόλλωνα, με την ομάδα του Μενιδίου να εκδίδει ανακοίνωση σε βάρος της διαιτησίας του Τρικαλινού Γρατσάνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με αυτήν:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός καταγγέλλει την διαιτησία στον αγώνα Αχαρναϊκός – Απόλλων. Σήμερα όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου έγιναν μάρτυρες ξεκάθαρης αλλοίωσης αποτελέσματος.

Η διαιτησία που ρόλος της είναι η αντικειμενική κρίση ενός αγώνα ακύρωσε ένα καθαρό πέναλτι στο 12′ υπέρ της ομάδας μας συμβάλλοντας στην αλλοίωση ενός αποτελέσματος που αδικεί κατάφωρα τον Αχαρναϊκό.

Έναν Αχαρναϊκό που είχε κατοχή της μπάλας σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία 70-30 μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, και 6-3 τελικές (!).

Έναν Αχαρναϊκό που πάλευε όχι μόνο με τους 11 παίκτες του Απόλλωνα όπως είδε όλη η Ελλάδα, μέσα από το ΟΤΕ TV αλλά και με την διαιτησία! Για άλλη μια φορά θα πούμε πως έτσι “κύριοι” μόνο καλό δεν κάνετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχαρναϊκός, είτε το θέλετε, είτε όχι θα παραμείνει στα σαλόνια της Φούτμπολ Λιγκ γιατί το οφείλει στους φιλάθλους του».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards