Καταγγελίες – σοκ από τον “Γαλανόλευκο Φάρο”

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 14 Νοεμβρίου 2016, 14:59

Ενα πολύ άσχημο περιστατικό καταγγέλλει ο "Γαλανόλευκος Φάρος" ότι συνέβη στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα για την Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Λευκορωσία την περασμένη Τετάρτη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, όπως κάνει γνωστό ο “Φάρος”, ομάδα 15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους κινήθηκαν εναντίον του προεδρείου του συλλόγου αφαιρώντας βίαια την τρομπέτα από τον τρομπετίστα, ενώ ακόμα υπήρξαν ύβρεις σε βάρος τους και απειλές με μαχαίρι! Όλα αυτά στις εξέδρες του γηπέδου “Καραϊσκάκη” όπου φιλοξενήθηκε η αναμέτρηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του “Γαλανόλευκου Φάρου” είναι η εξής:

«Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος”, καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στις εξέδρες του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης των εθνικών ομάδων Ελλάδα-Λευκορωσία, από ομάδα ανεγκέφαλων, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Οι δράστες, περίπου δεκαπέντε τον αριθμό, κινήθηκαν εναντίον του προεδρείου του συλλόγου μας και με βίαιο τρόπο και ύβρεις αφαίρεσαν την ιστορική τρομπέτα από τον τρομπετίστα της κερκίδας μας. Δεν δίστασαν μάλιστα να μας απειλήσουν και με μαχαίρι, ενώ έδρασαν με καλυμμένα πρόσωπα και υπό την πλήρη απουσία οποιασδήποτε αστυνομικής δύναμης ή ασφάλειας του γηπέδου.

Το λυπηρό αυτό περιστατικό δεν θα μας αποτρέψει φυσικά από το να παραμείνουμε στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα που θα αγωνίζεται, ωστόσο οφείλουμε να προβούμε στην δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού καθώς τα ερωτηματικά που εγείρονται είναι πολλά και δεν θέλουμε να ανεχτούμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, τα οποία μάλιστα θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη σωματική μας ακεραιότητα.

Για το καλό της Εθνικής μας ομάδας αλλά και για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στον καθοριστικό αγώνα Ελλάδα-Βοσνία, το ΔΣ του συλλόγου μας αποφάσισε να πάρει τώρα θέση για το περιστατικό, αφότου δηλαδή ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της “γαλανόλευκης”.

Αναφέρουμε μάλιστα ότι η ΕΠΟ ενημερώθηκε για το συμβάν και προέβη σε αντικατάσταση της τρομπέτας ώστε οι μελωδίες της να συνεχίζουν να συντροφεύουν τις προσπάθειες των Ελλήνων παικτών σε κάθε γωνιά της γης. Παράλληλα ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ενδιαφέρον που έδειξε.

Ο “Γαλανόλευκος Φάρος” θα συνεχίσει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας όλων των Ελλήνων προωθώντας πάντοτε το φίλαθλο πνεύμα ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας των γηπέδων…».

 

Estrella
Papantonakis Cards