Καταγγέλει χειροδικίες σε βάρος Αρζίδη ο Κρ. Αστέρας

Ποσειδών Τσικαλαριών Κρητικός Αστέρας | 12 Μαρτίου 2023, 22:55

Προπηλακισμούς και χειροδικίες σε βάρος του Νίκου Αρζίδη από ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Τσικαλαριών καταγγέλλει ο Κρητικός Αστέρας.

Oinolatris

Στο… κόλπο της ανόδου παραμένει “ολοζώντανος” ο Κρητικός Αστέρας, που υποχρέωσε σε δεύτερη διαδοχική ήττα τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών με σκορ 2-0.

Εβαλε “φωτιά” ο Κρ. Αστέρας, 2-0 τον Ποσειδώνα | pics

Πέραν του αγωνιστικού κομματιού όμως ο Κρητικός Αστέρας καταδικάζει κι ένα περιστατικό με “θύμα” έναν ποδοσφαιριστή του που είχε βγει ως αλλαγή από το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθύτατη απογοήτευση της και να καταδικάσει τα αισχρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα της ομάδας μας με αυτή του Ποσειδώνα Τσικαλαριων.

Ενός αγώνα που κρίθηκε εντός γηπέδου χωρίς διαιτητικά σφάλματα και μέσα στα πλαίσια της έντασης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Συγκεκριμένα με το σφύριγμα της λήξης ορισμένοι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας έσπευσαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας, όπου βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής μας Αρζίδης Νικόλαος (ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο 86ο λεπτό) εναντίον του οποίου προχώρησαν σε ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ και ΧΕΙΡΟΔΙΚΊΕΣ.

Στην συνέχεια “κρύφτηκαν” μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας τους ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε το συμβάν στο φ.α. χωρίς να αναφέρει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν είδε τους αριθμούς της φανέλας τους!!!

Το σωματείο μας καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών αυτών οι οποίοι αμαυρώνουν την εικόνα του φίλου σωματείου Ποσειδώνα Τσικαλαριών, ιθύνοντες του οποίου κατέκριναν επίσης την πράξη αυτήν των “αθλητών” τους.

Οι παραπάνω συμπεριφορές δίνουν κάκιστη εικόνα και σε ορισμένα παιδιά της ομάδας μας τα οποία, λόγω της μικρής ηλικίας τους (15 έως και 18 χρόνων), αισθάνονται τιμή να παίζουν αντίπαλοι με έμπειρους παίκτες (τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και σε μεγαλύτερες κατηγορίες).

Ελπίζουμε οι παραπάνω εικόνες να μην ξαναεπαναληφθούν στο μέλλον.

ΥΓ1: Το σωματείο μας θα αιτηθεί την κλήση τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και του προέδρου προκειμένου να αναφερθούν, όσα δεν “γράφτηκαν”, στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΣΧ.

ΥΓ2: Αναμένουμε από το φίλο σωματείο να αποδοκιμάσει και αυτό εγγράφως την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.»

Estrella

Rabona ad