Κατάφερε να το κάνει “μεγάλο”! Στις 2.30 το ματς με Απόλλωνα

Χανιά | 18 Φεβρουαρίου 2017, 11:02

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις για τον Α.Ο. Χανιά στα τελευταία παιχνίδια όπου μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες μετατρέπουν σε "μεγάλο" το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο, αήττητο και ενδεχομένως πιο δυνατό αντίπαλο της κατηγορίας, Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου χωρίς άγχος και πιστεύοντας τις δυνατότητές της θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με στόχο να πάρει, γιατί όχι, το θετικό αποτέλεσμα. Εάν αυτό θα είναι η νίκη, ακόμα καλύτερα, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι το έργο της χανιώτικης ομάδας μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Κι αυτό γιατί ο Απόλλων έχει σημειώσει 11 νίκες σε 15 παιχνίδια και τα τέσσερα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έχει φέρει ισοπαλίες…

Μέναι λοιπόν σήμερα να διευκρινιστεί εάν ο ΑΟΧ μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στον Απόλλωνα ο οποίος από την πλευρά του φαίνεται να έχει έρθει στα Χανιά λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη τον αντίπαλό του.

Λογικά το παιχνίδι στα Περβόλια θα προσελκύσει πολύ κόσμο και ίσως για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος του ΑΟΧ να ξεπεράσει τους λίγους σχετικά που έχουν δώσει το παρών στα προηγούμενα παιχνίδια.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 2.30 και διαιτητής έχει οριστεί ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), βοηθοί οι Κοτζαμανίδης (Πειραιά) και Δασκαλάκης (Ηρακλείου) και 4ος ο Βισκαδούρος (Ηρακλείου).

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad