Καταδικάζει ρατσιστική “επίθεση” σε Ανιάγκμπε

Παλαιόχωρα Απόλλων | 7 Μαρτίου 2017, 17:20

Η Παλαιόχωρα με ανακοίνωσή της καταδικάζει ρατσιστική φράση που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα με αποδέκτη τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Γκρεγκουάρ Ανιάγκμπε (ή Αγκνάνμπε σύμφωνα με το δελτίο του μετά την ελληνοποίησή του).

«Η έκφραση αυτή μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και εξοργισμένους και για αυτό τον λόγο η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου, που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μας και ξεστόμισε τη φράση αυτή, ήταν άμεση από τη διοίκηση του συλλόγου μας και συγκεκριμένα από τον γενικό αρχηγό Λουγιάκη Αντρέα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας, καταδικάζει την ρατσιστική φράση “Αράπη φύγε από εδώ” που ακούστηκε κατά την διάρκεια της Κυριακάτικης αναμέτρησης εναντίον της ομάδας Απόλλων στο γήπεδο μας, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του ομίλου τίτλου για την Α’ Κατηγορία Χανίων.
Η φράση απευθύνονταν στον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ανιάγκμπε, κατά κόσμον Γρηγόρη.
Όλοι γνωρίζουν το αγωνιστικό ήθος και την προσφορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.
Η έκφραση αυτή μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και εξοργισμένους και για αυτό τον λόγο η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου που δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα μας και ξεστόμισε την φράση αυτή, ήταν άμεση από την διοίκηση του συλλόγου μας και συγκεκριμένα από τον γενικό αρχηγό Λουγιάκη Αντρέα..
Ο ρατσισμός δεν χωράει σε καμία γωνιά του αθλητισμού, σε κανένα άθλημα και σε καμία μορφή του.

Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας.

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad