Κατά της συμμετοχής των Β’ ομάδων της SL1 στη SL2 ο Διαγόρας

Super League 1 31 Μαΐου 2021, 22:25

Κατά της συμμετοχής των Β' ομάδων των τεσσάρων πρώτων της SL1 στο πρωτάθλημα της SL2 τίθεται ο Διαγόρας.

Προ ημερών είχαμε αναφέρει όλα τα δεδομένα σχετικά με τη συμμετοχή των Β’ ομάδων των “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Διαγόρας διαφωνεί με την προοπτική και προτείνει να αρχίζουν οι Β’ ομάδες από χαμηλότερες κατηγορίες.

Θεωρεί μάλιστα δεδομένο ότι και άλλες ΠΑΕ της κατηγορίας θα εκφράσου6ν την ίδια άποψη. Η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου αναφέρει σχετικά με το θέμα κι αναλύει το σκεπτικό της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 σχετικά με την πρόταση συμμετοχής β’ ομάδων της Super League 1 στη Super League 2, δηλώνει την αντίθεση της, καθώς είναι βέβαιη η αλλοίωση της λειτουργίας και δομής της σημερινής Super League 2 για τις υπόλοιπες ΠΑΕ, που συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε σε αυτήν με πολύ κόπο και πολλές θυσίες.

Αναγνωρίζουμε κι επιβραβεύουμε την φιλοσοφία της πρότασης, καθώς μέσα από τις β’ ομάδες θα αναδειχθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που θα μπορέσουν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες εμπειρίες και που την κατάλληλη στιγμή θα ενταχθούν στις πρώτες τους ομάδες.

Είναι κάτι που εφαρμόζεται και αποδίδει σε μεγάλες ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκές χώρες. Προτείνουμε οι β’ ομάδες να ξεκινούν την συμμετοχή τους από τα χαμηλότερα πρωταθλήματα και αν το αξίζουν, να κερδίζουν την άνοδο τους.

Θα είναι πιο δίκαιο και ίσως πιο ουσιαστικό, στην γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Διαγόρας είναι η πρώτη ΠΑΕ που καταθέτει την αντίθεση της στο αρχικό σχέδιο για τις Β΄ Ομάδες και κάνει την πρόταση της, θεωρώντας δεδομένο ότι το ίδιο θα κάνουν και άλλες ΠΑΕ της Super League 2.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad