«Κατά 99% δεν θα παίξουμε αλλά… προετοιμαζόμαστε σα να παίζουμε την Κυριακή!»

Πλατανιάς | 18 Αυγούστου 2016, 13:02

Σε κατάσταση… αναβρασμού βρίσκονται στον Πλατανιά με την κατάσταση που επικρατεί, παραμονές της υποτιθέμενης έναρξης του πρωταθλήματος και όπου δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς (ακόμη!) εντός της ομάδας εάν την Κυριακή θα... γίνει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ή όχι!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ανθρωπος της ομάδας του Πλατανιά σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο μαζί του, μας είπε τα εξής χαρακτηριστικά:

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε, δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ή όχι. Κατά 99% δεν θα παίξουμε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι όσο δεν ξέρουμε κάτι επίσημα να συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σα να παίζουμε κανονικά την Κυριακή! Προπονούμαστε δηλαδή σαν να παίζουμε την Κυριακή πρωτάθλημα! Από την άλλη, το θέμα είναι ότι αν ξέραμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να πάει τόσο πίσω δεν θα ξεκινούσαμε και τόσο νωρίς προετοιμασία… Θα κάναμε την πρώτη μας προπόνηση στις 20 Ιουλίου και όχι στις 4 του μήνα όπως συνέβη».

Αυτή λοιπόν, όπως περιγράφεται από άνθρωπο του Πλατανιά είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας, σημειώνεται και πάλι, υποτίθεται παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος όπου κανείς δεν γνωρίζει επίσημα εάν θα ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ και πότε… 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad