Κασσωτάκης: Πολύ καλή ομάδα ο Αρης Σούδας

Γ' Εθνική 30 Μαΐου 2021, 20:32

Ο Αγγελος Κασσωτάκης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του στο ματς με τον Αρη Σούδας.

Ο τεχνικός του Γιούχτα απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την εικόνα τους, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Αρη τον οποίο χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του: «Προηγηθήκαμε νωρίς, το διαχειριστήκαμε καλά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης Σούδας που προφανώς ήθελε το παιχνίδι για τους δικούς του λόγους για να σώσει γρήγορα την κατηγορία μας πίεσε, ήρθε και ένα πέναλτι που θεωρώ ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Από ‘κει και πέρα πίεσε ο αντίπαλος, είχαμε και ‘μεις κάποιες ευκαιρίες, θεωρώ το τελικό 1-1 είναι δίκαιο.

Απλά να πω για τη δική μας ομάδα, όπως είδατε σήμερα, οι ποδοσφαιριστές καταβάλλουν μία τεράστια προσπάθεια. Αγωνιζόμαστε 90 λεπτά για τη νίκη και μόνο. Τα παιδιά το κατάφεραν πολύ καλά, τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αγωνιστήκαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Μία δυνατή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Μποτωνάκης, ο Δρακάκης, παίκτες που κάνουν τη διαφορά σε αυτήν την ομάδα. Αλλά και τα δικά μας τα παιδιά γι’ ακόμα μία φορά κατέβαλλαν μία τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad