Κασμερίδης ο… 11ος στον ΟΦΗ

Football League 17 Ιουλίου 2016, 19:28

Ο Αλέξης Κασμερίδης αποτελεί την 11η ανανέωση για τον ΟΦΗ μετά τους Χαντί, Κώτσιο, Νάστο, Μπουρσέλη, Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη και Φαζό. Ο 30χρονος γκολκίπερ θα πλαισιώσει έτσι τους άλλους τερματοφύλακες της ομάδας του Ηρακλείου, Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ είναι η εξής:

«Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι η 11η ανανέωση του ΟΦΗ, από το ρόστερ της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Football League. O 30χρονος γκολκίπερ θα πλαισιώσει τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ Κώστα Δάφκο και Γιάννη Δερμιτζάκη.

Ο Κασμερίδης, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία ενός έτους και θα βρίσκεται τη Δευτέρα (18/7) στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με την παραμονή του Αλέξη Κασμερίδη, ο ΟΦΗ έφτασε στις 11 ανανεώσεις, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στον ΟΦΗ και οι Χαντί, Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Παράλληλα, έχουν γίνει και 6 μεταγραφές με τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Ογκμποε, να έχουν ήδη συμφωνήσει με την κρητική ομάδα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad