Καρυπίδης: Τα κεφάλια ψηλά, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι

Πλατανιάς | 15 Οκτωβρίου 2016, 21:46

Από μία άλλη οπτική γωνία βλέπει τα όσα έγιναν στην Τρίπολη ο Χρήστος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με τον αμυντικό του Πλατανιά, όπως δήλωσε στη NOVA: «Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες. Σταθήκαμε αρκετά καλά σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με όλες τις δυσκολίες που ξέραμε ότι θ’ αντιμετωπίσουμε λόγω του ότι ο Αστέρας προερχόταν από σερί αρνητικά αποτελέσματα. Σταθήκαμε αρκετά καλά μέχρι τη στιγμή της αποβολής, όπου μένοντας με 10 παίκτες, ο αντίπαλος μας πίεσε και το άσχημο ήταν ότι δεχτήκαμε και γρήγορα μετά την αποβολή ένα γκολ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Αυτό που έχει σημασία είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε ίσως σωστά και να δούμε τη συνέχεια».

Για το αν ο Πλατανιάς μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι: «Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που κοιτάμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, να διορθώνουμε όσα λάθη κι αν κάνουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το αν το καλό ξεκίνημα του Πλατανιά βοηθάει για τη συνέχεια: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε. Από εκεί και πέρα όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν τρία αποτελέσματα. Μέχρι σήμερα ήμασταν αήττητοι, σήμερα χάσαμε, τα κεφάλια ψηλά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad