Καρυπίδης: Με τιμάει ο Παράσχος

Πλατανιάς | 4 Ιουλίου 2016, 22:04

Ο Χρήστος Καρυπίδης είναι το δεύτερο νέο πρόσωπο που παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης για τον Πλατανιά. Επόμενο ήταν να του γίνει ερώτηση για τον Παράσχο, που ήταν ουσιαστικά αυτός που τον έφερε στην ομάδα.

«Σίγουρα με τιμάει ότι ο προπονητής δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά, σκληρά στις προπονήσεις, για να καταφέρω να βγάλω το καλύτερό μου πρόσωπο στο γήπεδο και να μπορέσω να τον δικαιώσω», είναι η απάντηση που έδωσε ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης.

Για την έναρξη της νέας σεζόν είπε: «Σίγουρα, όπως κάθε χρονιά, κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη, μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά προς το παρόν. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πρώτα απ’ όλα υγιείς και να έχουμε μία ανάλογη πορεία με την περσινή».

Για το αν μπορεί ο Πλατανιάς να επαναλάβει την περσινή πορεία: «Πιστεύω ότι μπορεί να το επαναλάβει, γιατί το σημαντικό είναι ότι έχει μείνει ο κορμός της περσινής ομάδας και με κάποιες προσθήκες που έχουν γίνει ή θα γίνουν ακόμα, νομίζω ότι η ομάδα θα έχει μία ανάλογη πορεία».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad