Καρυπίδης: Κάθε αρχή και δύσκολη

Πλατανιάς | 14 Ιουλίου 2017, 23:07

Την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά επανέλαβε ένας ακόμα παίκτης του Πλατανιά. Πρόκειται για τον Χρήστο Καρυπίδη, που ήταν αυτός που μίλησε από τους "παλιούς".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε στις δηλώσεις που παραχώρησε: «Ξεκινά μια καινούργια χρονιά με αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα μας. Σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Λόγω των νέων προσώπων θα χρειαστούμε ίσως περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούμε -ειδικότερα τα νέα παιδιά- στα δεδομένα που ζητάει ο προπονητής μας. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχει η ομάδα τις παρουσίες τις οποίες έχει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι όσο θα περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι».

Για τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει: «Δεν “φοβόμαστε”. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα. Σίγουρα, έφυγαν παιδιά που τα προηγούμενα χρόνια είχαν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Εχουν έρθει νέα πρόσωπα και όπως είπα και πριν, κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Θεωρώ ότι δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση και όσο θα περνάνε οι μέρες και ο καιρός, η ομάδα θα αρχίσει να δένει και να είναι ολοένα και καλύτερη».

Estrella