Καρυπίδης: Εγιναν πρωτοφανή πράγματα στο Καραϊσκάκη

Πλατανιάς | 20 Απριλίου 2017, 19:41

Δηλώσεις που θα συζητηθούν γίνονται από τον Χρήστο Καρυπίδη για ό,τι αφορά την επίσκεψη της ομάδας του Πλατανιά στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό. «Εγιναν πράγματα πρωτοφανή πράγματα για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Εγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-1 υπέρ μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο αμυντικός του Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις του 34χρονου αμυντικού του Πλατανιά έχουν γίνει στο ραδιόφωνο του Μetropolis. Επίσης, δηλώσεις έχει κάνει και για το μέλλον του στην ομάδα, λέγοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει και τη νέα χρονιά. 

Σύμφωνα με όσα τονίζει για το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν πήραν έκταση όλα αυτά που έγιναν. Πολλοί συνάδελφοί σας το πέρασαν στα ψιλά. Εύχομαι να τιμωρούνται αυτά που γίνονται. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Εύχομαι οι ομάδες να τιμωρούνται. Έγιναν πράγματα πρωτοφανή πράγματα για μένα. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Έγιναν στα αποδυτήρια όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-1 υπέρ μας. Δεν πήρε διαστάσεις γιατί ήταν ο Πλατανιάς. Δεν έχει γίνει τίποτα, έχει περάσει στα ψιλά. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουν να γίνονται αυτά και να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να μας τιμωρήσει».

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Κάποια στραβά αποτελέσματα τον κράτησαν πίσω. Έπαιξε ένα μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο, έκανε πολλές τελικές, νομίζω ότι είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές και εάν δεν είχε στραβά αποτελέσματα θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο. Οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Όλοι είχαν σκαμπανεβάσματα και από τις μεγάλες ο ΠΑΟΚ έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο και εάν δεν είχε δύο τρία στραβά αποτελέσματα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο».

Για τον Πλατανιά: «Γενικά για εμάς ήταν μια πολύ καλή χρονιά γιατί μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές προσπαθούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Δεν τα καταφέραμε αλλά θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί δε θέλαμε να χαλάσουμε την εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια».

Για το μέλλον του στον Πλατανιά: «Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό μου. Κάποια στιγμή θα συζητήσουμε την ανανέωση. Θα ήθελα να παραμείνω. Είμαι ευχαριστημένος. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα γίνει».

Estrella
Auto KCS