Καρυπίδης: Δε νιώθω βάρος με Σελίν

Πλατανιάς | 14 Ιουνίου 2016, 16:06

Πολύ ευχαριστημένος για τον ερχομό του στον Πλατανιά δηλώνει στα "Χανιώτικα Νέα" ο Χρήστος Καρυπίδης που αποτελεί ένα από τα πέντε νέα πρόσωπα της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καρυπίδης χαρακτηρίζει τον Πλατανιά οργανωμένο σωματείο, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Παράσχο και σε ερώτηση για τον Σελίν και αν νιώθει πίεση για το ότι έκανε μια πολύ καλή χρονιά και τον αντικαθιστά, απάντησε ότι δεν αισθάνεται βάρος.

Για τον ερχομό του στον Πλατανιά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την συμφωνία μου με την ομάδα. Συνεχίζω σε ένα κλαμπ το οποίο είναι εξίσου οργανωμένο όπως η Ξάνθη. Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν όπου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και εύχομαι να προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι ανάλογο και του χρόνου».

Για το ότι ο Παράσχος ήταν πολύ θετικός για τον ερχομό του στην ομάδα: «Βέβαια. Το γνωρίζω και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω. Γνωρίζω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και θα δουλέψω πάρα πολύ για να μπορέσω να τον δικαιώσω για την επιλογή που έκανε».

Για το αν έχουν ξαναδουλέψει μαζί οι δύο τους: «Οχι, αυτή θα είναι η πρώτη φορά κι είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το αν αισθάνεται κάποια πίεση λόγω της καλής σεζόν που έκανε ο Σελίν: «Οχι, δεν νιώθω επιπλέον βάρος. Ο Σελίν το ξέρω ότι πήγε πολύ καλά και πρόσφερε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξω και εγώ με την προσωπικότητά μου και τον τρόπο παιχνιδιού να βοηθήσω τα μέγιστα την ομάδα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad