Καρβουνιάρης στο athlitiko: Πάνω απ’ όλα εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 5 Φεβρουαρίου 2017, 23:09

Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης μιλώντας στο athlitiko.gr δεν θέλησε να ρίξει ευθύνες στον διαιτητή της αναμέτρησης για την ήττα του ΙΝΚΑ από τον Ηλυσιακό, τονίζοντας ότι πάνω απ’ όλα οι ίδιοι αδικούν τους εαυτούς τους.

Ο δυναμικός αμυντικός αναφέρθηκε και στο τι φταίει και εκτός Κρήτης υπάρχουν για την ομάδα του μόνο ήττες, αλλά και τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αρχικά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί, ίσως και η διαιτησία να μας αδίκησε, αλλά πάνω απ’ όλα εμείς αδικούμε τους εαυτούς μας όλο αυτό το διάστημα, όπως και σήμερα. Δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν ανώτεροι από τον Ηλυσιακό, έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά μη μπορώντας να δημιουργήσουμε, αλλά ούτε να τελειώσουμε τις όσες ευκαιρίες μας παρουσιάστηκαν».

Για το αν είναι και θέμα απειρίας το γεγονός ότι η ομάδα εκτός Κρήτης έχει μόνο ήττες (7η σε 8 εκτός έδρας ματς): «Σίγουρα παίζει ρόλο και η απειρία και των παικτών και από την πλευρά της διοίκησης, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε εξωγενείς παράγοντες, όπως απειρία, διαιτησία και συνθήκες ταξιδιού. Μέσα στο γήπεδο χάνουμε τα παιχνίδια και θεωρώ ότι είναι καθαρά αγωνιστικά τα προβλήματά μας»

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση στη συνέχεια: «Σίγουρα μπορεί! Υπάρχει… πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί ακόμα (12 αγωνιστικές). Αλλά για να καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση και να σώσουμε την παρτίδα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να υπάρξει περισσότερη προσπάθεια απ’ όλους μέσα στην ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα στη θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε τίποτα υπέρ μας, δηλαδή αποτελέσματα, τύχη, ψυχολογία, αλλά στα “πόδια μας” είναι να τα ξανακερδίσουμε όλα αυτά και να δώσουμε απαντήσεις εντός γηπέδου».

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad