Κάρλος: Θέλουμε μια καλή θέση ενόψει πλέι οφ

Χανιά | 10 Απριλίου 2021, 18:47

Για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και τους δικούς του αναφέρθηκε ο Κάρλος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος και εκ των κορυφαίων σε απόδοση φέτος παικτών της ομάδας των Χανίων μίλησε στην ιστοσελίδα Allnews24.gr, δείχνοντας αν μη τι άλλο χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκεται στο ρόστερ των Χανίων, αλλά και ότι ζει στην Ελλάδα. Οπως άλλωστε σημειώνει, νιώθει σαν το σπίτι του.

«Θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα μας στην πρώτη 6άδα και να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε στην κανονική διάρκεια, για να έχουμε μια καλή θέση όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ», τονίζει σχετικά με το στόχο τον οποίο θέτουν τα Χανιά για τη συνέχεια που ακολουθεί.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε.

Για την πανδημία: «Η πανδημία είναι κάτι που επηρεάζει όλη μας την κοινωνία. Υπάρχουν πολλές οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένους τους και άλλες οικογένειες που έχουν επηρεαστεί οικονομικά. Προσπαθώ να έχω πάντα θετικές σκέψεις και πιστεύω πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Για το ποδόσφαιρο και την πανδημία: «Το ποδόσφαιρο όπως και η κοινωνία επηρεάστηκε πολύ  και πολλές οικογένειες ζουν από το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα η Super League 2 ξεκίνησε τον Ιανουάριο, ενώ η Football League μόνο την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι καλό που βλέπουμε ότι σιγά σιγά αρχίζουν ξανά όλα τα πρωταθλήματα, αφού όπως είπα υπάρχουν οικογένειες που ζουν από το ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει ότι τα Χανιά μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο: «Οπως και ο προπονητής μας, Νίκος Παπαδόπουλος, το πιστεύει, έτσι το πιστεύω κι εγώ. Θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε την ομάδα μας στην πρώτη 6άδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε στην κανονική διάρκεια, για να έχουμε μια καλή θέση όταν θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ».

Για τους προσωπικούς του στόχους την φετινή σεζόν: «Οπως σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο για την ομάδα μου, καθώς η ομάδα προηγείται από τα θέλω ενός παίκτη».

Για το αν είναι χαρούμενος στα Χανιά: «Ηρθα στα Χανιά πέρυσι τον Ιανουάριο με συμβόλαιο 1,5 χρόνου. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και θα κάνω την πάντα να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Λατρεύω την χώρα, νιώθω σαν το σπίτι μου! Η Ελλάδα έχει παρόμοια κουλτούρα και κλίμα με την Βραζιλία. Ολοι είναι πολύ φιλόξενοι μαζί μου και με σέβονται πολύ. Είναι πολύ ευχάριστο να ζεις στην Ελλάδα».

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad