Κάργας αντί Μπανανά

Πλατανιάς | 25 Νοεμβρίου 2016, 21:28

Η απρόσμενη απουσία για τον Πλατανιά με τον Γιάγια Μπανανά διαφοροποιεί τα πλάνα για τον Γιώργο Παράσχο για το ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως όλα δείχνουν στο πλευρό του Καρυπίδη θα αγωνιστεί ο Κάργας που μέχρι στιγμής μετράει τρεις συμμετοχές, δύο στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό, παιχνίδι στο οποίο εξάλλου αγωνίστηκε ως βασικός. Ο Κάργας ο οποίος γενικώς φαίνεται να τον εμπιστεύεται ο Παράσχος και τώρα θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει αντιμετωπίζοντας παρόλα αυτά τους δύσκολους και ικανούς επιθετικούς της ΑΕΚ.

Για τις άλλες θέσεις, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό του Παράσχου, με τον Ντεβέσα να είναι ο επικρατέστερος να παίξει στην 11άαδα αντί του Μενδρινού που μένει όπως όλα δείχνουν στον πάγκο. Ουσιαστικά ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί με ένα σύστημα 4-3-2-1, δίνοντας έμφαση στη μεσαία του γραμμή.

Ετσι, πιθανή 11άδα το Σάββατο το βράδυ είναι με: Σωτηρίου, Στάθη, Καρυπίδη, Κάργα, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Αποστολόπουλο, Μανούσο και Γιακουμάκη.

Να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες, στις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Παράσχος στις προπονήσεις, αγωνίστηκαν με τους βασικούς οι Στανισάβλιεβιτς και Μενδρινός αλλά και ο Ντιλαβέρ.  

Estrella