Καρέλης: «Κρατάω σίγουρα τα γκολ που πέτυχα»

Εκτός συνόρων | 18 Μαΐου 2023, 22:55

Για τη φετινή, άκρως παραγωγική, χρονιά μίλησε ο Νίκος Καρέλης, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Corgress Stagakis

Ο διεθνής Κρητικός επιθετικός αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ, πίσω από Μπακαμπού (18) και Λιβάι Γκαρσία (14). Παράλληλα ήταν ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ της φετινής Super League.

Ο Νίκος Καρέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis 95,5. Μεταξύ άλλων είπε…

Για τον Παναιτωλικό: «Πέρασε πολύ γρήγορα η σεζόν για εμένα, κρατάω σίγουρα τα γκολ που πέτυχα φέτος, αλλά και τη συνολική εικόνα της ομάδας που τερματίσαμε στην 7η θέση της κανονικής διάρκειας και θα αφήσω στην άκρη τα πλέι άουτ γιατί δεν πήγαν τόσα καλά για εμάς. Έπρεπε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Φέτος κάναμε βήματα μπροστά σε σχέση με πέρυσι, καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα. Υπάρχει προπονητής, υπάρχει υλικό, υπάρχει και ένας μεγαλομέτοχος που του αξίζει η ομάδα του να βρίσκεται στα πλέι οφ, όμως θέλει και άλλες βάσεις η ομάδα, να είμαστε περισσότερο σοβαροί και με λίγο περισσότερο τύχη η ομάδα θα παλέψει για το παραπάνω».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Ότι παίζαμε την ίδια θέση είναι αρκετά σημαντικό, είχαμε δουλέψει στα πρώτα στάδια της καριέρας στον Παναθηναϊκό, με ξέρει πολύ καλά ως ποδοσφαιριστή. Είναι εντελώς διαφορετικό το τότε με το τώρα, έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία να βρω τα πατήματά μου, γιατί προερχόμουν από έναν τραυματισμό. Ο ερχομός του στον Παναιτωλικό έπαιξε σημαντικό ρόλο και για εμένα και για την ομάδα, γιατί μου έδωσε εμπιστοσύνη, αλλά πάλεψα για να γίνω βασικός.»

Για το αν μετάνιωσε κάποια επιλογή στην πορεία της καριέρας του: «Δεν έχω μετανιώσει κάποια επιλογή μου, γιατί δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Ότι πήγα σε κάποιες ομάδες του εξωτερικού, γύρισα, έφυγα πάλι και τώρα παίζω στον Παναιτωλικό ήταν λόγω των τραυματισμών μου, δεν ήταν από λάθος απόφαση.»

Για την επόμενη σεζόν: «Πέρυσι ήταν μία ομάδα από τη Λευκορωσία που με ήθελε, τα λεφτά ήταν πολύ καλά αλλά έμεινα στον Παναιτωλικό, δούλεψα σκληρά για να πετύχω αυτά τα γκολ ώστε να διεκδικήσω κάτι παραπάνω σε μία ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες του Ελληνικού πρωταθλήματος ή στο εξωτερικό.»

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad