Καρέλης και Μπουρσέλης στο Μαρτινέγκο

Εργοτέλης | 11 Ιουνίου 2021, 15:46

Στο γήπεδο που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα βρέθηκαν την Παρασκευή το πρωί (11/06) οι Νίκος Καρέλης και Αντώνης Μπουρσέλης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ανάμεσα στους πολλούς που έχει αναδείξει η Ακαδημία του Εργοτέλη, με τον Μπουρσέλη να προσφέρει ακόμη τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα και τον Καρέλη να ολοκληρώνει τη σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Αμφότεροι προπονούνται πλέον για τη μεταβατική περίοδο, μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Με αφορμή την παρουσία τους στο Μαρτινέγκο ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης αναφέρει τα εξής:

Τι και αν έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές…

Νίκος Καρέλης και Αντώνης Μπουρσέλης βρέθηκαν την Παρασκευή (11/6) πρωί πρωί στο Μαρτινέγκο προκειμένου να προπονηθούν και να κρατηθούν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Νίκος και ο Αντώνης, δυο από τα πολλά ποδοσφαιρικά «διαμάντια» που έχουν βγει από την Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ και πλέον κάνουν μεγάλη καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθημερινά δουλεύουν σκληρά δείχνοντας πως… τα αγαθά κόποις κτώνται, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad