Καρέλης: Δεύτερη οικογένεια ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο 8 Νοε 2020, 17:00

Μία νέα αρχή επιχειρεί στην Άντο Ντεν Χάαχ ο Νίκος Καρέλης όμως δεν ξεχνά την οικογένεια του Εργοτέλη, από την οποία ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 28χρονος Κρητικός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sport24, μέσω της οποίας έκανε μία σύντομη ανασκόπηση της καριέρας του. Αναλυτικά όσα είπε για τον Εργοτέλη (με τον οποίο προετοιμάσθηκε το καλοκαίρι όταν δεν είχε ομάδα), αλλά και την Άντο Ντεν Χάαχ…

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης για εμένα είναι δεύτερη οικογένεια και λόγω του πατέρα μου που έπαιζε στην ομάδα και επειδή ξεκίνησα από μικρή ηλικία εκεί και πέρασα και απ’ όλα τα τμήματα υποδομής μέχρι που έγινα επαγγελματίας.

Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση όταν είμαι εκεί, οι άνθρωποι του Εργοτέλη είναι πάντα ανοιχτοί όταν θέλω να κάνω εκεί προπόνηση. Νιώθω ευγνωμοσύνη που έχω τέτοια οικειότητα μαζί τους.»

Για το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας (Άντο Ντεν Χάαχ): «Καινούργιο chapter, νέα πρόκληση για εμένα.

Το Ολλανδικό ποδόσφαιρο με ελκύει πολύ και πιστεύω ταιριάζει πολύ στο στιλ που έχω ως επιθετικός.

Είναι πολύ ωραία η πρώτη μου εμπειρία, γνώριμη θα έλεγα λόγω του Βέλγικου πρωταθλήματος που ήμουν πριν μερικά χρόνια.

Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έπαιξα 25 λεπτά στο πρώτο μου ματς δεν έχω προλάβει να δω πολλά, αλλά μέχρι στιγμής, όπως τα έχω δει, θα είναι πολύ ωραία χρονιά ποδοσφαιρικά.

Επειδή έχω ξαναπεράσει από αυτό το στάδιο, δεν αγχώθηκα τόσο πολύ. Ήξερα ότι υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί ομάδα.

Όσο περνάει ο καιρός μπορεί να αγχώνεται περισσότερο το περιβάλλον σου, αλλά επειδή το έχω ξαναπεράσει αυτό δεν πρέπει να σκέφτεσαι κάτι άλλο, δεν βγαίνει σε καλό.

Αυτό που έχω να κάνω είναι να το βγάλω από το μυαλό μου, να κάνω προπονήσεις, ώστε να είμαι έτοιμος όταν βρεθεί ομάδα. Όταν ήρθα, στην Ντε Χααχ ήμουν έτοιμος.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad