Καρδίτσα: Μεταγραφές, ανανεώσεις και παραμονές

Super League 2 2 Αυγούστου 2022, 22:21

Ρεκόρ... ανακοινώσεων μέσα σε μία ημέρα βάλθηκε να "σπάσει" η Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποιώντας μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και στελεχών!

/Bella Pizza

Οι ανακοινώσεις:

Για Γιάκο: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ευριπίδη Γιάκο. Ο Ευριπίδης γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου του 1991 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Δόξα Κρανούλας, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ. Το 2019 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στα Χανιά. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας, για να επιστρέψει πέρυσι στην ΑΕΛ όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα. Ευριπίδη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Τσέλιο: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο Θεμιστοκλής γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1997 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ξεκίνησε την καριέρα του από την U-20 της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Σπάρτη. Το 2017 μετακόμισε στον Παναργειακό, ενώ έπειτα από ένα χρόνο τον απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Διαγόρας Ρόδου, πριν μετακομίσει στον Εργοτέλη, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα. Να σημειωθεί πως έχει αγωνισθεί στην U-17 και την U-19 της Εθνικής μας ομάδας. Θεμιστοκλή καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Αναστασόπουλο: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στον Πύργο στις 7 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Ακλούθησε η μετακόμιση του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και Ο.Φ. Ιεράπετρας. Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Βλαχιώτη. Επίσης είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ. Βαγγέλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Κάρδαρη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Κάρδαρη. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στον Πύργο στις 14 Ιανουαρίου του 2001 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Πανηλειακού και στη συνέχεια μεταγράφηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Επίσης είναι διεθνής με την U-18 της Εθνικής μας, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές. Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Ξύδα: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ξύδα. Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Χίο στις 14 Απριλίου του 1997 και αγωνίζεται ως εξτρεμ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καλλονή, όπου με τις εμφανίσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος τον απέκτησε. Ακολούθησε ο δανεισμός του στα Χανιά και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Να σημειωθεί πως είναι διεθνής με την U-19 της Εθνικής μας, μετρώντας τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ. Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Βερνάρδο: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Θεόδωρο Βερνάρδο. Ο Θεόδωρος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 7 Νοεμβρίου του 1997 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πανσερραϊκό, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην ομάδα Νέων του Ηρακλή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΑΟ Καρδίας, Πιερικό, Άρη Παλαιοχωρίου και ΑΟ Τσιλιβή. Το 2020 μεταγράφηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Θεόδωρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Πρίκα: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παρασκευά Πρίκα. Ο Παρασκευάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φωστήρα, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ασπρόπυργο. Το 2019 μετακόμισε στην Αλβανία, όπου και αγωνίστηκε με τη Λουφτετάρι. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό της Επισκοπής, πριν φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αλμωπό Αριδαίας. Παρασκευά καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Για Αλιατίδη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Αλιατίδη. Ο Μανώλης γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα στις 5 Φεβρουαρίου του 1995 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιαλυσό Ρόδου , ενώ το 2017 μετακόμισε στην Καβάλα. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν τον αποκτήσει η Καλαμάτα. Από το 2019 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μανώλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

“Διαζύγιο” με Γκίνη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δαμιανό Γκίνη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα!»

Ανανέωση με Θεολόγη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Θεολόγη. Βασίλη σου ευχόμαστε με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ανανέωση με Καλαμπόκα: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καλαμπόκα. Δημήτρη σου ευχόμαστε με υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Παραμονή για επτά: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημερώνει πως έχουν συμβόλαιο με το Σύλλογο και ως εκ τούτου παραμένουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Νέστορας Γκέκας
Κλεομένης Θεολόγης
Νίκος Γκόλιας
Τζέιμς Σταμόπουλος
Παναγιώτης Μπάλλας
Τάσος Λαγός
Παναγιώτης Ζάγγος

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

“Διαζύγιο” με Μυροφορίδη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη. Θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

“Διαζύγιο” με Αγγέλη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας της με τον Γενικό Αρχηγό, Βαγγέλη Αγγέλη. Θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Νέος team Manager της Αναγέννησης ο Δήμος Τζέκος: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Δήμος Τζέκος αναλαμβάνει τη θέση του team manager. Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς ως ποδοσφαιριστής στην Αναγέννηση, με την οποία έγραψε τη δική του ιστορία, αλλά και μετά την περσινή του παρουσία ως αρχισκάουτερ, ο Δήμος θα συνεχίσει μαζί μας από νέα θέση. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες από το νέο του πόστο!»

Ανανέωση συνεργασίας με Περικλή Αμανατίδη: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή μας, κ. Περικλή Αμανατίδη, o οποίος παραμένει στον πάγκο της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο Περικλής Αμανατίδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Α.Σ. Αμπελοκήπων, για να ακολουθήσουν κατά σειρά Απόλλων Κρύας Βρύσης, Ποσειδώνας Νέων Πόρων, Βέροια Κοζάνη, Αγροτικός Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Λαμία, Τρίκαλα, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου και Αναγέννηση. Αξιοσημείωτο είναι πως με την ομάδα μας ο κ.Αμανατίδης πανηγύρισε την ενδέκατη (11) άνοδο της καριέρας του σε εθνικές κατηγορίες. Coach σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Το προπονητικό τιμ της νέας σεζόν: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα πλαισιώσει τον προπονητή μας, κ.Περικλή Αμανατίδη.

Βοηθός προπονητή: Γιάννης Τσακμακίδης. Ο Γιάννης είναι κάτοχος UEFA Α, αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του κ. Αμανατίδη την περασμένη σεζόν, έχοντας εξαιρετική συνεργασία.

Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης: Θεοφάνης Τζατζάκης. Ο Θεοφάνης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητικός Επιστήμονας. Μετράει 7 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά με την μέθοδο των κριτών, 49 βιβλιογραφικές αναφορές καθώς και 6 παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια. Τέλος κατέχει την κορυφαία αμερικανική πιστοποίηση φυσικής κατάστασης για επαγγελματίες CSCS από την NSCA. Αξίζει να σημειωθεί πως συνεργάζεται επί σειρά ετών με τον προπονητή μας, κ. Περικλή Αμανατίδη, κατακτώντας τρεις ανόδους, ενώ βρισκόταν και πέρυσι στο προπονητικό τιμ.

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης-Προπονητής αποκατάστασης-Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης Ακαδημιών: Γιώργος Κεφαλάς. Ο Γιώργος έχει υπάρξει στο προπονητικό τιμ της Αναγέννησης και κατά το παρελθόν, ενώ έχει θητεύσει σε Λεβαδειακό και Παναχαϊκή.

Προπονητής τερματοφυλάκων- Προπονητής τερματοφυλάκων Ακαδημιών: Θωμάς Μπουντόλος: Ο Θωμάς βρίσκεται επί σειρά ετών στο τεχνικό τιμ της Αναγέννησης.

Επικεφαλής Ιατρικού τιμ: Μιλτιάδης Γεωργούσης. Ο Μιλτιάδης είναι ορθοπεδικός χειρούργος -αθλητίατρος- Διευθυντής Α΄ Ορθοπεδικής Ρομποτικής χειρουργικής στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Φούκας

Η διοίκηση της Αναγέννησης με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, συνεχίζει την οργάνωση του Συλλόγου σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί. Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους.»

Estrella
Chania cash
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

bd138

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

bandar togel online

bandar togel online

situs poker online

togel online

login joker123

situs sbobet terpercaya

agen slot online

tante4d

qqemas

mpo757

bola88

qqdewa

http://11mail.catholicworker.org/

http://27rqdsc86t.danluu.com/

http://3.preciousplastic.com/

https://developer.sweetyhigh.com/

https://tribler.orgwww.tribler.org/

http://20.sorgalla.com/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/sbobet/

http://20.sorgalla.com/togel-online/

https://bd138.com/

https://bd138.net/

https://bd138.org/

https://bd138.info/

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online terbaik

situs agen slot online

agen slot online terpercaya

agen slot online indonesia

agen slot online

situs sbobet terpercaya

agen slot online resmi

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online