Καραθανάσης: Θέλαμε πολύ το ματς – Πού αφιέρωσε το γκολ

Δάφνη | 19 Δεκεμβρίου 2017, 22:26

Στο athlitiko μίλησε ο "λυτρωτής" της Δάφνης, Κώστας Καραθανάσης, που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στο ματς με τα Άπτερα, για την14η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη νίκη της Δάφνης, την αφιέρωση του γκολ, καθώς και το πως αντιμετωπίσε τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που είχε με μικρή χρονική διαφορά τα προηγούμενα χρόνια. Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Σπουδαία νίκη απέναντι στα Άπτερα τα οποία αναγκάσατε στην πρώτη τους ήττα μετά από 14 αήττητους αγώνες τους. Που την αποδίδεις:

Ήμασταν συγκεντρωμένοι και συσπειρωμένοι, ακολουθήσαμε όσα μας είπε ο προπονητής μας. Εμείς το θέλαμε, το χρειαζόμασταν για την ψυχολογία και το ηθικό, έτσι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό το γκολ που σημείωσες;

Το γκολ αυτό θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου και το παιδί που περιμένουμε σε λίγο καιρό μαζί.

Πως είσαι πλέον μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχες τα προηγούμενα χρόνια και ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στο τοπικό;

Με είχε πάρει από κάτω στην αρχή, όμως είχα τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων και του προπονητή μου μέσα στο γήπεδο κατάφερα να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Πλέον είμαι έτοιμος και μπορώ να πω πως δεν φοβάμαι. Θέλω να πω επίσης ότι θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις να μην φοβάσαι, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι από τη στιγμή που διαλέγεις ένα άθλημα πρέπει να “παντρεύεσαι” και με τους τραυματισμούς του, όμως με πείσμα, συγκέντρωση και σωστή αποθεραπεία εντός γηπέδου μπορείς να το ξεπεράσεις. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη καθώς και σε όλη την ομάδα.

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad