Καραολάνης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Πανθρακικός): Στόχος μας η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου

Football League 14 Ιουνίου 2016, 16:03

Με γραπτή του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Τάσος Καραολάνης χαιρετίζει την άφιξη του Κώστα Ανυφαντάκη στην ομάδα της Θράκης σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η δήλωση του “ισχυρού άνδρα” της ΠΑΕ Πανθρακικός είναι η εξής:

Η περασμένη αγωνιστική περίοδος δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε καθένας που πονάει και αγαπάει τον Πανθρακικό. Ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά ότι, όπως συμβαίνει στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, χαρά χωρίς πόνο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να «ματώνουμε» και να παλεύουμε σκληρά με όλες μας τις δυνάμεις. Εξάλλου, αυτό είναι το χρέος που εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχουμε αναλάβει απέναντι στην ιστορία του Πανθρακικού, τα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα μας, τους φιλάθλους, τον τόπο μας!

Προχωράμε στην επόμενη μέρα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί και προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βασίζεται στο στόχο που έχουμε θέσει για την οικονομική εξυγίανση του Πανθρακικού, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας μας και να καταστήσουμε εφικτή την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ξεκινάει με την ανακοίνωση της συμφωνίας μας με τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος αποτελεί το νέο προπονητή του Πανθρακικού. Στο αγωνιστικό επίπεδο ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, καθώς επίσης και μιας βάσης φιλόδοξων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα μάχονται για την ομάδα μας σε κάθε αγώνα τα επόμενα χρόνια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σοφότεροι και με σαφείς στόχους. Ορμώμενοι από την αγάπη μας για την ομάδα, την οποία μοιραζόμαστε με καθέναν που έχει χαρεί με τις επιτυχίες του Πανθρακικού ή έχει πονέσει στις δύσκολες στιγμές.

Στην προσπάθειά μας σας έχουμε όλους ανάγκη, περισσότερο από ποτέ. Η κοινή μας αγάπη για τον Πανθρακικό, για ό,τι αντιπροσωπεύει ο πυρσός στο μέρος της καρδιάς, μας ενώνει και πρέπει να παραμερίζει ό,τι ενδεχομένως μας χώρισε με κάποιους. Το συναίσθημα αυτό είναι η κινητήριος δύναμη προκειμένου το σύνθημα «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ» να γίνει πράξη ξανά και ενωμένοι να συνεχίσουμε «την πόλη να στολίζουμε με δόξα, με δόξα και τιμές»!

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad