Καραντάθας: Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί

Επισκοπή | 2 Δεκεμβρίου 2022, 17:21

Η Επισκοπή παρά τις δυσκολίες του αγώνα με την Καλαμάτα θα στοχεύσει στο "τρίποντο" όπως σημειώνει στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Καραντάθας.

/Bella Pizza

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας, που έχει καταγωγή από τη Στυλίδα αλλά έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ρεθύμνου τα τελευταία 17 χρόνια (εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης) δήλωσε στην ιστοσελίδα της Επισκοπής τα εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάμε σ’ ένα ματς εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα (Καλαμάτα) που διαθέτει ιστορία αλλά και ένα εξαιρετικό ρόστερ αυτή τη σεζόν για να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι ένα ματς ειδικών συνθηκών. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί ότι παρ’ όλα όσα συνέβησαν (σ.σ. με την αναχώρηση του κ. Βιέρα), θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Στόχος μας είναι το τρίποντο. Θέλουμε τους βαθμούς που δεν μπορέσαμε να πάρουμε στην Πάτρα αλλά και απέναντι στον Ολυμπιακό Β’.
Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε -εκτός της Καλαμάτας- και τη δική μας κατάσταση. Θέλουμε να βρεθούμε σε καλή μέρα και να κάνουμε ένα καλό ματς διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad