Καραμπέτσος: Εκπληκτικό γήπεδο το Λίντο

Βόλεϊ 23 Ιουνίου 2021, 21:53

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ χαρακτήρισε «εκπληκτικό γήπεδο» το Λίντο και δήλωσε συγκινημένος που το επισκέπτεται μετά από 25 χρόνια.

KTEO Κρήτης

Για τους στόχους της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό ανέφερε: «αν μπορούμε να πάμε μια θέση παραπάνω ως Εθνική ομάδα από ότι το 2019 θα είναι καλύτερα. Το καλό είναι ότι πλέον συμμετέχουμε σαν Εθνική ομάδα σταθερά στο Πανευρωπαϊκό και στους Άνδρες και στις γυναίκες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Κάποια στιγμή θα έρθει και το παραπάνω βήμα, να πάμε στους 8 και μετά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου Λευτέρης Ζερβός δήλωσε: «θέλουμε ως διοίκηση του ΕΑΚΗ, οι 13 μέρες να είναι αξέχαστες για την Εθνική ομάδα. Θέλουμε το Ηράκλειο, να αποτελέσει πόλο έλξης για όλες τις ομάδες βόλεϊ. Θέλουμε το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο να γίνει το σπίτι του βόλεϊ. Αυτό είναι μόνο η αρχή.»

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη, θα ενδυναμωθεί πλέον»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε από κοινού με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ενώ άφησε ανοιχτό τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αλλά και το Πανευρωπαϊκό Εφήβων του 2024.

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη θα ενδυναμωθεί πλέον ως αθλητικός προορισμός, κάτι που ήταν από την αρχή επιδίωξη μας. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα έργα που έχουμε δρομολογήσει σε αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μετά την επίσκεψη που έκανε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μίλησε για την καλή χημεία και την καλή συνεργασία, που έχει αναπτύξει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενώ ανέφερε ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι η μητέρα του προέδρου της ΕΟΠΕ, έχει καταγωγή από το Ηράκλειο και τις Αρχάνες.

«Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, τον οποίο δεν γνώριζα απο πριν. Τον γνώρισα ως Υπουργός και εκείνος ως πρόεδρος μιας Ομοσπονδίας ενός αθλήματος που αγαπάω ιδιαίτερα.

Συνδεθήκαμε γιατί εκείνος με μητέρα από τις Αρχάνες Ηρακλείου και έχοντας μπολιαστεί με τους κανόνες μιας Ηρακλειώτισσας μάνας, καταφέραμε να συνδεθούμε και να να συνεργαστούμε γρήγορα και σημαντικά.

Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τον τελικό Κυπέλλου γυναικών, πιθανότατα και Ανδρών, αλλά και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είμαι βέβαιος, ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη, θα ενδυναμωθεί πλέον ως αθλητικός προορισμός που ήταν από την αρχή επιδίωξη μας.

Σε αυτό θα βοηθήσουν τα έργα που έχουμε δρομολογήσει, σε αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στα κορίτσια της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό.

«Είμαι βέβαιος, ότι μετά τον Ηρακλειώτικο, τον Κρητικό αέρα, τον οποίο θα απολαύσουν, θα είναι περισσότερο έτοιμες και αποφασισμένες για νέες διακρίσεις. Ευχόμαστε στις κοπελιές της Εθνικής μας ομάδας να φτάσουν ψηλά γιατί το αξίζουν. Είναι καλά παιδιά και δεμένη ομάδα. Και όπως ξέρουμε η ομάδα πάντα κερδίζει.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad