Καραγιάννης: Mας έφερε σε δύσκολη θέση ο ΑΟ Χανιά

Αντίπαλοι Α.Ο.Χ. Α.Ο. Χανιά | 25 Μαρτίου 2017, 22:26

Στο γκολ του ΑΟ Χανιά, που τους αιφνιδίασε και την γρήγορη αντίδραση της Λαμίας στάθηκε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Χανιώτικη ομάδα:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν περιμέναμε από την ομάδα των Χανιών, το οποίο μας έφερε σε δύσκολη θέση αλλά κοιτάξαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ πριν από το ημίχρονο, για να μην πάμε πίσω στο ημίχρονο.

Αυτό το πετύχαμε, βγήκαμε με συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που αυτό ελευθέρωσε τα πόδια μας κατά κάποιο τρόπο.

Δεχθήκανε και μια κόκκινη τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο, αυτό μας βοήθησε ακόμα περισσότερο να γίνει ευκολότερο το έργο μας.

Μετά το 2-1 προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα ακόμη γκολ για να κλειδώσουμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, δεν δεχθήκαμε κάποια πίεση από την ομάδα των Χανίων και μπορώ να πω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν πάρα πολύ για τη συνέχεια.»

Σχετικά με την πίεση που είχαν: «Είχαμε κάποια πίεση, της νίκης, θέλαμε πάρα πολύ την νίκη όπως είπα. Εντάξει, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός, χωρίς πίεση δεν γίνεται πρωταθλητισμός. Καταφέραμε και πήραμε την νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για την συνέχεια.»

 

Estrella
Papantonakis Cards