Καραγιάννης: Είμαστε σε καλό μομέντουμ

Επισκοπή | 4 Ιανουαρίου 2022, 14:13

Παρότι δεν έπαιξε την τελευταία αγωνιστική του 2021 η Επισκοπή βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ, σύμφωνα με τον Ηλία Καραγιάννη.

/Bella Pizza

Ο δεξιός μπακ της ρεθυμνιώτικης ομάδας με καταγωγή από τη Λάρισα μίλησε στην ιστοσελίδα episkopifc.gr για το δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης (05/01) με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, αλλά και για τη δική του κατάσταση έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Οι δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό έχουν ως εξής: «Είναι ένα δύσκολο ματς, Όλα είναι δύσκολα στη SL2 από την εμπειρία που έχω αλλά αυτό έχει την ιδιαιτερότητα γιατί, ο Λεβαδειακός είναι πρωτοπόρος και εμείς προερχόμαστε από μια αναβολή αγώνα (με Ηρόδοτο στις 29/12) και φυσικά έπειτα από γιορτές (το τελευταίο ισχύει και για τις δύο ομάδες φυσικά).
Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς. Εμείς είμαστε σε καλό αγωνιστικό μομέντουμ. Φαίνεται αυτό και στις προπονήσεις. Το βέβαιο είναι ότι όποιος κερδίσει, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σε ένα πρωτάθλημα όπως της SL2, τα περισσότερα αν όχι όλα, εξαρτώνται από εσένα. Επειδή οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές, δεν έχει να κάνει αν είναι κάποιος πρώτος ή τελευταίος. Έχει σημασία να πιστεύεις εσύ το πού τοποθετείς τον εαυτό σου και να πιστεύεις σ’ αυτόν. Εμείς θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κι από εκεί και πέρα, παρ’ ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα -εφόσον γίνουν τα παιγνίδια λόγω του covid- όλα θα είναι πιο καλά για μας. Το πιστεύω αυτό. Όλα είναι ψυχολογία».

Για το κατά πόσο αισθάνεται έτοιμος: «Προέρχομαι από έναν τραυματισμό. Αισθάνομαι καλά πια. Θέλω λίγο ακόμα να φτάσω στο επίπεδο που επιθυμώ για τον εαυτό μου όμως αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω οποιαδήποτε ώρα με χρειαστεί ο προπονητής μου. Νομίζω ότι ξέρω πως να βοηθήσω, (ο καθένας ποδοσφαιριστής με τα χρόνια έχει τον τρόπο του).

Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό ιδίως σ’ αυτές τις μέρες που ζούμε».

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad