Καραγιαννίδης: Μπαίνουμε από την 4η αγωνιστική με τα Τρίκαλα

Super League 2 21 Ιανουαρίου 2021, 22:34

Από την 4η αγωνιστική τελικώς αρχής γενομένης θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή στο πρωτάθλημα για τη Δόξα Δράμας. Αυτό σημειώνει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Καραγιαννίδης.

Ο κ. Καραγιαννίδης μίλησε με την ευκαιρία ότι δόθηκε η προσωρινή διαταγή ώστε να εισέλθει η ομάδα της Δόξας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

«Δεν υπήρχε η παραμικρή αδιαφάνεια. Μας άκουσαν, μας πρόσεξαν, θεώρησαν τη Δόξα μεγάλη οικογένεια και ήταν άδικο να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Τους είπαμε πως για ένα πρόσωπο ήταν κρίμα να μην παίξει η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα», σημείωσε μεταξύ άλλων σχετικά με τη δικαίωση των “μαυραετών” στο δικαστήριο, δίνοντας την σημαντική πληροφορία ότι παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να γίνει κάποια διαφορετική εκτίμηση, η είσοδος της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί τελικώς από τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Κατά συνέπεια τα τρία παιχνίδια που θα πρέπει να οριστούν προσεχώς είναι αυτά με Χανιά, Εργοτέλη και Ξάνθη.

Οι δηλώσεις του κ. Καραγιαννίδη έγιναν στο ραδιόφωνο Metropolis και έχουν ως εξής:

«Ανησυχούσαμε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Είχαμε και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική πολιτεία και τα όργανά της, όπως και έγινε τελικώς με τη δικαίωσή μας. Η απόφαση είναι μια προσωρινή διαταγή η οποία ανακαλεί τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της ΕΕΑ. Μας δικαιώνει και μας λένε ότι μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε κάποια στιγμή εξηγήσεις στο δικαστήριο. Είμαστε όμως σίγουροι ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα εδώ και καιρό δεν υπάρχει. Ξέραμε για ποιους λόγους μας απέρριψε η ΕΕΑ και γι’ αυτό δικαιωθήκαμε. Δεν λέγαμε κανένα ψέμα. Η ομάδα διοικείται πλέον από τη διοικούσα επιτροπή και τους 98 μετόχους. Η εγγυητική είναι του Γιάννη Μπύρου ως το 2021 τον Δεκέμβρη, έχουμε χορηγούς που θα στηρίξουν ακόμη περισσότερο και μαζί με τα τηλεοπτικά θα είναι καλυμμένη η ομάδα. Δεν υπήρχε η παραμικρή αδιαφάνεια. Μας άκουσαν, μας πρόσεξαν, θεώρησαν τη Δόξα μεγάλη οικογένεια και ήταν άδικο να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Τους είπαμε πως για ένα πρόσωπο ήταν κρίμα να μην παίξει η Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα. Μπαίνουμε από την 4η αγωνιστική και το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Για τα εξ αναβολής παιχνίδια υπάρχουν 7 Τετάρτες ως διαθέσιμες ημερομηνίες για να δώσουμε τα ματς. Είναι Γολγοθάς, αλλά ένα πρωτάθλημα συναρπαστικό».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania